Congressen/PE online

Congressen/PE online

Hieronder staan alle Voor- en Najaarscongressen van de NVMKA voor de komende jaren vermeld met daarnaast een beknopte weergave van internationale congressen MKA-chirurgie (van o.a. IAOMFS,EACMFS, SORG en UEMS).

Zoals bekend, heeft de NVMKA het PE-online systeem in gebruik genomen per 6 januari 2020. PE-online is een geautomatiseerd registratiesysteem voor het bijhouden van behaalde accreditatiepunten, verkregen uit gevolgde bij- en nascholingen en overige activiteiten. Iedere kaakchirurg in Nederland beschikt binnen PE-online over een persoonlijk nascholingsdossier. Hoe u dit dossier kunt activeren, staat vermeld op de NVMKA-site https://www.nvmka.nl/accreditatie-pe-online en de KNMT-site https://www.knmt.nl/pe-online-hulp-bij-vragen

Nederlandse aanbieders van bij- en nascholingen schrijven de door u behaalde punten bij in uw persoonlijke PE-online dossier; daarvoor dient uw BIG-nummer (tandarts) bij de aanbieder bekend te zijn.

Accreditatie van buitenlandse zuster- c.q. congresorganisaties die staan vermeld in het NVMKA-accreditatiereglement 2022 (bijlage 1; pagina 7) kunt u zelf 1-op-1 overnemen in uw persoonlijke PE-online dossier.

Aanbieders van buitenlandse bij- en nascholingen die niet zijn opgenomen in bijlage 1 van het NVMKA-accreditatiereglement dient u zelf aan te vragen bij de NVMKA-accreditatiecommissie door het sturen van een e-mail met complete congresinformatie aan: secretaris@nvmka.nl.

Inloggen op PE-online

Link naar de PE-online nascholingsagenda https://www.pe-online.org/public/index.aspx?pid=548

In deze agenda staat een link naar de KRT-agenda. 

Bij- en nascholing waaraan KRT-accreditatiepunten zijn toegekend, wordt beschouwd als niet-vakinhoudelijke BNS (zie NVMKA-accreditatiereglement 1.3b).

NVMKA Najaarscongres: 7 en 8 november 2024, Arnhem

07-11-2024

69e NVMKA Najaarscongres: 6 en 7 november 2025 – vakgroep MKA, Isala Zwolle

06-11-2025

71e NVMKA Najaarscongres: 4 en 5 november 2027 – vakgroep MKA, Amsterdam UMC

04-11-2027

Zoeken binnen de hele website.