Dent-Med Materials B.V.

Dent-Med Materials B.V.

`Kwaliteit` is meer dan gewoon een woord!

De hoogwaardige producten van Geistlich Biomaterials zijn wereldwijd de referentie op het gebied van bot- en weefselregeneratie in de dentale implantologie en MKA-chirurgie.

Het purificatieproces van autogene of xenogene materialen dient van zeer hoge en constante kwaliteit te zijn. Nieuwe studies wijzen uit dat dit inderdaad klopt voor de Geistlich biomaterialen1-5. Geistlich heeft niet voor niets vanaf het eerste uur geïnvesteerd in een geïntegreerd en gevalideerd productieproces. Alleen dit verzekert volledige controle over iedere fase van de productie. De unieke kwaliteit, voorspelbare werking én veiligheid van haar biomaterialen worden, door continu research, nog dagelijks bevestigd. Het slechts hebben van een CE-keurmerk zegt niets over de werkzaamheid van producten bij geclaimde indicaties!

Geistlich Pharma AG introduceert nieuwe producten slechts ná gedegen en langdurige onderzoekstrajecten. De toegevoegde klinische waarde voor patiënt én behandelaar dient onomstotelijk bewezen te zijn. Juist op de lange termijn!

Het Geistlich Bio-Oss® en Bio-Gide® regeneratief systeem is evidence based en levert al meer dan 25 jaar uitstekende klinische resultaten. Het programma is verder uitgebreid met innovatieve producten zoals de Geistlich Bio-Oss® Pen en de 3-D matrices voor soft tissue regeneratie: Geistlich Mucograft®, Geistlich Mucograft® Seal en Geistlich Fibro-Gide®.

Geistlich investeert in uw toekomst!

Dent-Med Materials heeft naast de Geistlich biomaterialen tevens in het assortiment:

  • Purgo PTFE membranen en hechtmaterialen
  • Helmut Zepf handinstrumentarium
  • Esacrom Surgysonic high-power piëzo apparatuur
  • Meta Safescraper® Twist, Smartscraper® en Micross disposable botschrapers en het Smartact® membraan fixatiesysteem
  • Aragó hechtmateriaal

Klik hier voor bezoek onze website

 

Dent-Med Materials

Bezoek- en cursusadres: Dorpsstraat 72, 1713 HK  Obdam

Postadres: Postbus 381, 1700 AJ  Heerhugowaard

Telefoon: (0226) 36 01 50
E-mail: info@dent-medmaterials.nl(link sends e-mail)

https://www.dent-medmaterials.nl/

Zoeken binnen de hele website.

Open/Sluit
Snel menu