KLS Martin Nederland B.V.

KLS Martin Nederland B.V.

KLS Martin

KLS Martin is vertegenwoordigd in meer dan 140 landen, met als thuisbasis Tuttlingen Duitsland. De fabrieken, het hoofdkantoor alsmede de dochterondernemingen in o.a. Italië, Frankrijk, USA, Engeland, Japan en Nederland zijn allen onder gebracht in de KLS Martin Group.

Martin Nederland is opgericht in 1995 als verkooporganisatie voor, in eerste instantie, alle Kaakchirurgische producten. Van het Champy osteosynthese systeem en distractoren tot en met het specialistisch en algemeen instrumentarium. Inmiddels is Martin Nederland uitgegroeid tot een volwaardige dochteronderneming waarin alle producten van de KLS Martin Group vertegenwoordigd zijn. Dit zijn o.a. OK- en onderzoekslampen, Elektrochirurgie en Lasers, Algemeen instrumentarium, Sterilisatiecontainers, Handchirurgie, Neurochirurgie, en Kaakchirurgie.

Op het gebied van de kaakchirurgie heeft Martin Nederland een uitgebreide product portfolio: titanium platen en schroevensystemen, meshes, en distractoren. Patiënt specifieke implantaten in hoogwaardig Titanium en Peek, maar ook resorbeerbare pins, platen en sheets voor het gebruik met het Sonic Weld systeem. Ook instrumentarium voor specifieke vakgebieden binnen de Mond- Kaak en Aangezichtschirurgie behoren tot de productrange.

Naast de ontwikkeling van nieuwe producten en technieken werkt de KLS Martin Group nauw samen met de Strasbourg Ostheosynthesis Research Group, de S.O.R.G. Samen worden wereldwijd cursussen verzorgt voor (bij- en na) scholing van kaakchirurgen en specialisten. Voor meer informatie over de SORG cursussen: www.sorg-group.com

Onze focus ligt op het gezicht, zowel functioneel als esthetisch. Er is geen ander gedeelte van het menselijk lichaam waarmee wij onszelf zo identificeren, zowel qua form als functie.

 

KLS Martin Group

Bezoekadres: Vissersstraat 9A, 1271 VE Huizen

Postadres: idem bezoekadres

Telefoon: (035) 523 45 38
E-mail: infonl@klsmartin.com(link sends e-mail)
www.klsmartin.com

Zoeken binnen de hele website.

Open/Sluit
Snel menu