Dentalair Products Nederland B.V.

Dentalair Products Nederland B.V.

Dentalair, turn-key, total care

Dentalair is dé gespecialiseerde groothandel voor de tandheelkundige markt. Wij leveren al ruim 50 jaar dentale apparatuur, equipment en verbruiksmaterialen aan tandartsen, mondhygiënistepraktijken en poliklinieken voor kaakchirurgie. In de afgelopen jaren hebben wij ons dienstenpakket flink uitgebreid. Dentalair Consumables, Dentalbouw, Dentalverhuur, Dentaldigit en Peters Interieurbouw. Iedere discipline werkt zelfstandig, heeft zijn eigen specialisme én wordt vertegenwoordigd door topmensen op het specifieke vakgebied. Uiteraard is er veel synergie tussen de afdelingen: een project voor bouw of inrichting van een dentale praktijkruimte komt het beste tot zijn recht in samenhang en samenwerking.

Ons ruime pand in Dordrecht functioneert niet alleen als bedrijfsruimte maar tevens als showroom. Wij ontvangen onze klanten hier graag ook buiten kantooruren om te laten zien wat we allemaal kunnen bieden.

Dentalair is binnenkort ook in het noorden van het land vertegenwoordigd! Om precies te zijn in Leek, onder de rook van Groningen, wordt een gloednieuwe vestiging geopend. Met deze nieuwe locatie zijn we letterlijk dichterbij opdrachtgevers in het noorden en oosten van het land.

Het nieuwe pand biedt ruimte voor uitbreiding op alle vlakken, maar krijgt in eerste instantie onder meer een uitgebreide showroom met de nieuwste equipment en een showroom waar ons nieuwe ergonomieconcept wordt gepresenteerd. Onze medewerkers geven u graag een kijkje in de ‘sterilisatie keuken’ om van gedachten te wisselen over bijvoorbeeld de snel veranderende wereld van WIP-richtlijnen. Wilt u uw plannen 1 op 1 bespreken met één van onze vertegenwoordigers, dan ontvangt hij u graag in de showroom. Verder biedt een grote trainingsruimte plaats aan dertig personen. Hier kunt u bijvoorbeeld lezingen en cursussen voor uw personeel verzorgen.

Voor contact met onze vernieuwde binnendienst en servicemonteurs en voor onderhoud of reparatie kunnen wij natuurlijk naar u toe komen, maar u bent ook van harte welkom op onze nieuwe locatie!

Klik hier voor een bezoek aan onze website

 

Dentalair Products Nederland B.V.

Bezoekadres: Dentalair Noord, Van der Waalpark 1, 9351 VC  Leek

Telefoon: (0594) 72 90 00

E-mail: info@dentalair.nl(link sends e-mail)

Bezoekadres: Dentalair, Wieldrechtseweg 26, 3316 BG  Dordrecht

Telefoon: (078) 654 37 37

E-mail: info@dentalair.nl(link sends e-mail)

https://www.dentalair.nl

Zoeken binnen de hele website.

Open/Sluit
Snel menu