MegaGen Benelux

MegaGen Benelux

MegaGen Benelux is de lokale tak van het in Zuid-Korea gevestigde bedrijf MegaGen Implant; een snelgroeiend en innovatief bedrijf met een wereldwijd dealernetwerk en een focus op tandheelkundige implantaten. Vanaf 2024 zijn wij met trots de hoofdpartner van de NVMKA. We kijken er enorm naar uit om betrokken te zijn bij en bij te dragen aan de komende congressen en andere evenementen die op de planning staan. 

Ons productassortiment omvat oplossingen voor zowel restauratieve tandheelkunde, bot- en weefselregeneratie, orthognatie tot veeleisende 3D-oplossingen en digitale toepassingen voor patiëntinformatie. Ons doel is om voor elke keuze in de mondzorg de juiste oplossing te bieden. 

We geloven erin dat we ook voor jou het verschil kunnen maken en zetten daarom hoog in. Van samenwerking met diverse solistische praktijken tot aan grote instellingen voor bijzondere tandheelkunde als zelfstandig behandelcentra voor kaakchirurgie. Tevens van ziekenhuis tot DSO en van zorgverzekeraar, toezichthouder tot beroeps- of wetenschappelijke vereniging; allemaal maken we onderdeel uit van hetzelfde netwerk in de mondzorg.

Met een team van professionals werken wij aan het uitbreiden van onze producten en diensten. We groeien snel, niet alleen qua productaanbod maar ook qua klantenbestand. We zijn trots op die groei. Maar ook trots op de kwaliteit die we blijven leveren aan onze bestaande relaties. 

Benieuwd geworden en wil je meer weten over de mogelijkheden, onze innovatieve producten en aankomende symposia, seminars en andere activiteiten?  We nodigen je van harte uit om nader kennis te maken en jou onderdeel te maken van onze groei. Met trots vertellen we je waar wij ons mee bezighouden en wat wij voor elkaar kunnen betekenen. 

MegaGen Benelux BV

Schijfstraat 24
5061 KB  Oisterwijk
Telefoon 088 – 84 84 100
E-mail: info@megagen.nl
Website: www.megagen.nl

Zoeken binnen de hele website.

Open/Sluit
Snel menu