Henri Schein dental

Henri Schein dental

Henry Schein Dental is dé full service aanbieder van tandheelkundige verbruiksmaterialen, behandeleenheden, praktijkmanagementsoftware , technische service en andere diensten. Het assortiment van Henry Schein Dental bestaat uit ruim 50.000 artikelen van alle bekende en minder bekende leveranciers. Een groot gedeelte hiervan is vanuit voorraad leverbaar en wordt middels 24-uursbezorging in uw praktijk afgeleverd.

Hoogwaardig assortiment

Henry Schein Dental levert kwalitatief hoogstaande producten van diverse gerenommeerde fabrikanten en het huismerk van Henry Schein. Naast het leveren van deze producten beschikken onze relatiebeheerders en verkoop binnendienst over een gedegen kennis van onze exclusieve producten.

Ondernemerschap

Naast het leveren van producten en diensten wil Henry Schein veel meer betekenen voor haar klanten. Omdat we de juiste kennis en expertise in huis hebben, helpen wij u graag met het ondernemerschap in de praktijk. Zodat u als tandarts met plezier de beste zorg kunt blijven verlenen aan uw patiënten.

Dentalliance

Met Dentalliance helpen wij loyale klanten van Henry Schein met alle praktijkgerichte activiteiten die noodzakelijk zijn voor een goede, efficiënte bedrijfsvoering. De serviceproducten concentreren zich op marketing en communicatie, training, praktijkmanagement, equipment en support. Met als belangrijkste uitgangspunten altijd betrouwbaarheid, betrokkenheid, efficiëntie en professionaliteit. Bovendien staan onze klanten centraal bij het ontwikkelen van innovatieve, kwalitatieve producten en tools die u helpen bij een efficiënte praktijkvoering.

 

Henry Schein Dental

Bezoekadres: Veluwezoom 16, 1327 AG Almere

Telefoon: (036) 53 58 600

https://www.henryschein.nl/

Zoeken binnen de hele website.

Open/Sluit
Snel menu