Nederlandse Vereniging voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

Megagen

MegaGen Benelux is in de Benelux dé leverancier van de Zuid Koreaanse implantaatontwikkelaar en producent MegaGen Implant. Onderlinge ‘transparante’ concurrentie, innovatie en ‘klantgericht denken’ zijn zaken die in de implantologie sector extra stimulans verdienen. Door middel van de innovatie, expertise, premiumkwaliteit en service zijn wij ervan overtuigd dat de orale implantologie efficiënter kan worden ingericht, zodat dit te allen tijde ten goede komt aan de patiënt en de behandelaar.

MegaGen Benelux heeft samen met MegaGen Implant een nieuwe denkwijze geïntroduceerd. Deze denkwijze is voortgekomen uit een uniek netwerk van meer dan 20 hightech en “state of the art” klinieken die samenwerken binnen het MIR Dental Network en de samenwerking met internationale universiteiten en internationale MINEC deelnemers. Waarbij de focus ligt op ‘Minimale invasieve chirurgie, maximaal resultaat’.

In de afgelopen jaren heeft MegaGen Implant een bijzondere ontwikkeling doorgemaakt. Het behoort internationaal tot één van de meest innovatieve en toonaangevende bedrijven en heeft wereldwijd een enorme expansie doorgemaakt op het gebied van onderzoek en productontwikkeling.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van MegaGen Implant, onze innovatieve producten en de aankomende symposia, seminars of andere activiteiten, verwijzen we u naar:

MegaGen Benelux B.V.
Bezoekadres: Laarakkerweg 8
5061 JR Oisterwijk

Telefoon: (088) 84 84 100
Fax: (088) 84 84 109

E-mail: info@megagen.nl

https://www.megagen.nl/

Sponsoren SSKMKA