Landgoed de Horst, Driebergen

Landgoed de Horst, Driebergen

Landgoed de Horst, Driebergen

Landgoed de Horst, De Horst 1, 3971 KR Driebergen (tel. 0343-55 61 79).

Het NVMKA voorjaarscongres 2024 heeft plaats in het congresgebouw Maitland (gebouw 11).

Parkeren op P1.

 

Hotelkamers

Voor donderdagnacht 30 mei kunt eenvoudig via Ireen Rientjes Congresorganisatie een kamerreservering maken!

De kamersleutel ontvangt u dan bij de intake.

De hotelkamers en het restaurant alwaar het ontbijt plaatsvindt, liggen over het rustige landgoed verspreid, een kleine ochtendwandeling is dan ook geen straf!

De BBQ en het feest vinden plaats in en om Het Landhuis (gebouw 1).

 

Routebeschrijving

Vanuit de richting Amsterdam
U neemt de A4 richting Utrecht. Vervolgens neemt u afslag Badhoevedorp en voegt u in op de A9 Amstelveen/Utrecht. Bij knooppunt Holendrecht voegt u in op de A2/E35 Utrecht. Bij knooppunt Oudenrijn neemt u de A12/E30/E35 Arnhem. Rijdend op de snelweg A12 richting Arnhem, neemt u de afslag Driebergen/Zeist (afrit 20). Onder aan de afslag gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf en blijft u deze weg (N225) door Driebergen volgen. Aan het einde van de bebouwde kom gaat u op de rotonde linksaf (richting Austerlitz). Na 200 meter (net voorbij het bord ‘maximaal 50 km/uur’) vindt u de oprit van het landgoed aan uw rechterkant.

Vanuit de richting Utrecht
Rijdend op de snelweg A12 richting Arnhem, neemt u de afslag Driebergen/Zeist (afrit 20). Onder aan de afslag gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf en blijft u deze weg (N225) door Driebergen volgen. Aan het einde van de bebouwde kom gaat u op de rotonde linksaf (richting Austerlitz). Na 200 meter (net voorbij het bord ‘maximaal 50 km/uur’) vindt u de oprit van het landgoed aan uw rechterkant.

Vanuit de richting Arnhem
Rijdend op de snelweg A12 richting Utrecht, neemt u de afslag Driebergen/Zeist (afrit 20). Onder aan de afslag gaat u bij de verkeerslichten linksaf en blijft u deze weg (N225) door Driebergen volgen. Aan het einde van de bebouwde kom, gaat u op de rotonde linksaf (richting Austerlitz). Na 200 meter (net voorbij het bord ‘maximaal 50 km/uur’) vindt u de oprit van het landgoed aan uw rechterkant.

Openbaar vervoer: vanaf NS-station Driebergen-Zeist
Taxi: Besseling biedt vanaf de taxi P-plaats bij het station vervoer naar Landgoed de Horst. Indien geen taxi aanwezig, bel: 088-8855865. De taxi komt binnen 15 minuten (7 dagen in de week, van 6.00 tot 22.00 uur).
Bus: bus 50 richting Veenendaal of Wageningen via Zeist/Doorn (elk kwartier), ‘s avonds en in het weekend om het half uur. De reisduur is ongeveer 10 minuten tot de bushalte “Akkerweg”, gelegen aan de Hoofdstraat.U steekt de Hoofdstraat over en ziet aan uw linkerzijde de entree van Landgoed de Horst.
OV-fiets: de fietsenstalling is dagelijks geopend vanaf een kwartier voor de eerste trein tot een kwartier na de laatste trein. Dit betekent dat u grofweg tussen 6:00 ‘s ochtends en 1:00 ’s nachts terecht kunt in de fietsenstalling. Bekijk voor actuele tijden de website www.ov-fiets.nl. Het is circa 15 minuten fietsen naar Landgoed de Horst.

Heeft u een elektrische en/of hybride auto? Op elk parkeerterrein van Landgoed de Horst vindt u een laadpunt van The New Motion, waar u met uw pas gebruik van kunt maken. De kosten hiervoor bedragen €0,25 per KwH.

Zoeken binnen de hele website.

Open/Sluit
Snel menu