Prof.dr. Margriet Sitskoorn

Prof.dr. Margriet Sitskoorn

Prof.dr. Margriet Sitskoorn

Prof.dr. Margriet Sitskoorn is hoogleraar klinische neuropsychologie aan de Tilburg University en BIG geregistreerd klinisch neuropsycholoog. Haar onderzoek richt zich op de relatie tussen hersenen en gedrag en spitst zich toe op hoe gedrag en omgeving, invloed op de hersenen uitoefenen en hoe men op deze manier de emoties, vaardigheden en het gedrag van gezonde mensen en patiënten kan beïnvloeden en optimaliseren.

Sitskoorn is een veelgevraagd spreker en adviseur en een expert waar verschillende media ten aanzien van verscheidene onderwerpen een beroep op doen; Televisie, o.a. Jinek, Op1, WNL zondag; Tijdschriften, o.a. Quest, JAN, Margriet, Flow etc.; Kranten o.a. NRC, AD, Volkskrant, FD etc.; Podcasts zenders; TopSport Community, Kunststof, BNR etc.

Zij schreef bestsellers als  “Het maakbare brein”, “ Passies van het brein en “Ik wil iets van jou, jij wilt iets van mij”, “IK²”, “HersenHack” en het “50+ brein”.

Recent is haar nieuwe boek “Het SUPERBREIN-geheim” uitgekomen. In dit boek beschrijft ze 10 gouden tips waarvan is bewezen dat ze de ontwikkeling van hersenen en vaardigheden van kinderen bevorderen.

U kunt meer informatie vinden op margrietsitskoorn.nl

Zoeken binnen de hele website.

Open/Sluit
Snel menu