Spuiten & Prikken, WEACADEMY, 27-01-2024, Putten

Acadamy

Beste collega,

Het is ons weer een genoegen om u uit te nodigen voor de WEACADEMY die gehouden wordt op zaterdag 27 januari 2024 te Putten. De jaarlijkse scholingsdag, die wordt georganiseerd door de werkgroep esthetische aangezichtschirurgie van de NVMKA, staat deze keer in het teken van de injectables en dan met name de behandelingen met Botuline toxine.

Het middagprogramma is gereserveerd voor de inzet van social media en marketing voor het opzetten van een praktijk in de cosmetische aangezichtschirurgie.

Beide onderwerpen kwamen naar voren uit de enquête die we na de WEACADEMY van vorig jaar onder de deelnemers hebben gehouden. We hopen hiermee te voldoen aan de vragen vanuit onze deelnemende doelgroepen.

Het symposium is toegankelijk voor MKA-chirurgen, KNO-artsen, Plastisch chirurgen en andere geïnteresseerden. Voor de specialisten in opleiding (AIOS) zijn er speciale tarieven.

We zien ernaar uit u te mogen begroeten in Putten!

Namens de WEAC,
Frank Bierenbroodspot, Susanne Bolouri, Atilla Gül, Johan Jansma,
Celine van der Kolk-Bender, Hamid Meshkini, Rutger Schepers, Hylke Schouten

Nadere informatie: https://ireenrientjes.nl

Registratielink: https://pro.go-tickets.nl/Shop/EventDetails/716BF2A8DFD0CB16376B9739681A5525

Sprekers

No data was found

Locaties

Foto-voorkant-kasteel-870x550

Kasteel De Vanenburg

Kasteel De Vanenburg is een sfeervol hotel, restaurant, congrescentrum en een populaire trouwlocatie, centraal gelegen in midden Nederland aan de rand van de Veluwe.

Authenticiteit:
De rijke historie van Kasteel De Vanenburg houden we zoveel mogelijk levend. Authenticiteit is voor ons een belangrijk criterium, bij de aankleding van het landschap en zalen is hierbij goed over nagedacht. U zult versteld staan van de combinatie van moderne techniek en historische elementen waarover Kasteel De Vanenburg beschikt.

Adres:
Vanenburgerallee 13
3882 RH Putten

Bereikbaarheid:
Kasteel De Vanenburg is uitstekend bereikbaar. Gelegen op slechts 5 minuten van de A28 en op slechts enkele minuten van treinstation Putten bent u op het kasteel voor u het weet. Kasteel De Vanenburg heeft gratis parkeergelegenheid. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van de shuttleservice van- en naar station Putten.

Uw route voorbereiden

Partners

Het congres is mede mogelijk gemaakt door de volgende partners.

Klik op de logo’s om meer te lezen over deze bedrijven.

Hoofdpartner

Jaarpartners

Geen partners gekoppeld

Congrespartners

https://www.nvmka.nl/weacademy-spuiten-prikken

Zoeken binnen de hele website.