NVMKA Najaarscongres Enschede 2023: Van Textiel naar Techniek

Opmaak 1

Beste NVMKA-er,

Nog even en dan mogen we in Enschede gastheer zijn voor 67e Najaarscongres van onze geweldige beroepsvereniging.

We zijn er trots op u te mogen ontvangen in het Wilminktheater te Enschede. Het theater is vernoemd naar Willem Wilmink die door zijn oeuvre ongemerkt een grootse invloed heeft gehad op de sociaal-culturele vorming van de Nederlandse samenleving.

Hoe symbolisch te bedenken dat we juist op deze plek een groots Twentse invloed op ons vakgebied mogen vieren; het 20-jarige bestaan van de Technische Geneeskunde die zich heeft ontwikkeld op de Universiteit Twente. We durven te stellen dat de ontwikkeling van dit vakgebied een grote invloed heeft op de medisch-technische ontwikkeling van de MKA-chirurgie.

Omlijst door een inspirerend wetenschappelijk programma en doorspekt met regionale accenten zullen we u gastvrij ontvangen voor een beroepsinhoudelijk samenzijn in een collegiaal-sociale zetting.

We zijn ervan overtuigd dat deze twee dagen in Enschede u zullen motiveren tot een verdieping van uw werkplezier in ons geweldige vak!

Onmeunig welkom in Enschede!

Maatschap MKA Twente

 

Sprekers

Thijs Kemperink
Foto Thijs Kemperink
Thijs Kemperink groeide op in het Twentse dorpje Albergen, een geboren en getogen Tukker. Hij is een echte verhalenverteller. Geen Twentse cabaretier (die in het Twents spreekt), maar wel een cabaretier, dan wel presentator, uit Twente. Sinds 2007 houdt Thijs...
Björn Kuipers
Foto Björn Kuipers
Björn Kuipers is oud-voetbalscheidsrechter bij de Eredivisie, het Nederlands Elftal en was werkzaam binnen de hoogste klasse van de Europese voetbalbond. Naast zijn succesvolle carrière als scheidsrechter is Kuipers ook succesvol ondernemer. De lessen van het voetbalveld en zijn ondernemingen...
Bas Timmer
Foto Bas Timmer
Met zijn Sheltersuit helpt Bas Timmer al jaren daklozen de winter door. In 2022 lanceerde hij een eigen kledinglijn, Sheltersuit Label. Timmer wil uitgroeien tot een wereldmerk à la The North Face, maar wel volgens het buy-one-give-one-principe. ‘Ik stel mezelf...
Jean Pierre Ho
Foto J.P. Ho
Jean-Pierre Ho begon zijn opleiding in de tandheelkunde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam, gevolgd door zijn geneeskundeopleiding aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Vervolgens heeft hij de specialistenopleiding tot Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurg afgerond in het voormalig Academisch...

Locaties

Wilminktheater

Adres: Wenninkgaarde 40-42, 7511 PH Enschede

Bereikbaarheid per trein

Het Wilminktheater is zeer goed bereikbaar per trein, ligt op 3 min. lopen van het station!

Bereikbaarheid per auto

Komt u met de auto, dan adviseren wij u voor de navigatie het adres van de Parkeergarage Irene (Van Loghemstraat 7) aan te houden. Dat ligt op 3 min. lopen van het theater.

Navigatieadres: Parkeren Irenegarage (3 min. lopen): Van Lochemstraat 7, 7511 EG Enschede

Mocht P. Irenegarage vol zijn, dan is de Van Heek garage het alternatief (10 min. lopen).

Let op: P. Stationsplein is ivm verbouwing gesloten

 

Vanaf de A1 zijn er 2 manieren om het Wilminktheater te Enschede te bereiken:

  • A1 richting Oldenzaal/Osnabrück aanhouden – Afslag 33 (Oldenzaal-Zuid) – N733 richting Enschede – Oldenzaalsestraat in Enschede – zie borden P Irene
  • A35 Enschede – Afslag 26A (bij de Grolschfabriek) – Westerval (let op: omleiding; volg de borden) – Parkweg – Tubantiasingel – Boddenkampsingel – Lasondersingel – Oldenzaalsestraat – zie borden P Irene.

 

___________________________________________________________________________________________

Hotelinformatie

  • IntercityHotel Enschede

Adres: Willem Wilminkplein 5, 7511 PG Enschede

Op 1 min. lopen van het Wilminktheater.

  • Hotel Van der Valk Enschede

Adres: Zuiderval 140, 7543 EZ Enschede

Vanaf de snelweg A35 neemt u de afslag Enschede-Zuid (afslag 25). Bovenaan de afslag slaat u af richting het centrum. U rijdt de Zuiderval op. Aan uw linkerzijde is het hotel gevestigd.

Vanaf Van der Valk rijdt een 8-persoons pendelbusje van Taxi Brookhuis naar het Wilminktheater en v.v. op de volgende tijden:

Donderdag 2 november:

  • Start vanaf Van der Valk vanaf 08.30 uur – 10.00 uur
  • Start vanaf Wilminktheater (2 min. lopen vanaf Fellini) van 23.00 – 00.30 uur

 

Vrijdag 3 november:

  • Start vanaf Van der Valk van 08.30 – 10.00 uur
  • Start vanaf Wilminktheater vanaf 16.30 – 18.00 uur

 

Tegenover Van der Valk is een groot P+R terrein met bushalte Zuiderval, vanwaar regelmatig Stadsbus 2 (9 min.) naar het centrum/station van Enschede en v.v. rijden. Neem uw OV-kaart mee!

___________________________________________________________________________________________

Club Fellini

Adres: Bolwerkstraat 2, 7511 GP Enschede

Op 2 min. lopen van het Wilminktheater

Partners

Het congres is mede mogelijk gemaakt door de volgende partners.

Klik op de logo’s om meer te lezen over deze bedrijven.

Hoofdpartner

Jaarpartners

https://www.nvmka.nl/nvmka-najaarscongres-2023

Zoeken binnen de hele website.