Nederlandse Vereniging voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

Wil jij als allround MKA-chirurg het vak in de breedte beoefenen?

Functie

Ziekenhuis: 
Scheper Ziekenhuis - Treant Zorggroep
Plaats: 
Emmen
Vacature per: 
donderdag, 6 oktober, 2022
Aandachtsgebied: 
Allround MKA-chirurgie
Reden vacature: 
Uitbreiding

Arbeidsvoorwaarden

Functieomschrijving: 

De functie

Je krijgt een uitdagende baan in een groot perifeer ziekenhuis in Emmen en twee weekziekenhuizen in Stadskanaal en Hoogeveen met ambitieuze en enthousiaste collega's en een zeer divers patiëntenaanbod.

Treant Zorggroep heeft ambitieuze plannen voor haar afdeling MKA-chirurgie. Wij zijn per direct op zoek naar een flexibele allround MKA-chirurg voor 3 dagen per week op de locatie Scheper Ziekenhuis in Emmen. 

Jij zorgt voor

* Jouw bijdrage als allround MKA-chirurg. Je bent gespecialiseerd in mondziekten-, kaak- en aangezichtschirurgie; 

* Naast de medisch inhoudelijke werkzaamheden voer je ook andere werkzaamheden uit die het voeren van onze praktijk met zich meebrengt zoals administratie en managementtaken.

De werkzaamheden richten zich op dento-alveolaire chirurgie, implantologie, pre-prothetische chirurgie (opbouwen met schedelbot), kaakgewrichtsproblematiek, oral medicine. Daarnaast zijn er mogelijkheden om de orthognatische chirurgie en speekselklierchirurgie verder uit te bouwen.

Het team

Werk je bij Treant dan ga je voor vakmanschap en ben je oprecht betrokken bij patiënten, cliënten en collega's. Bij ons vind je een dynamische werkomgeving met een open sfeer, veel doorgroeimogelijkheden en korte lijnen. Wij zijn duidelijk naar elkaar; we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Ondernemerschap tonen voor een beter resultaat en klanttevredenheid stellen we zeer op prijs.

MKA-chirurgie

De MKA-chirurgie binnen Treant levert zorg op de locaties Hoogeveen, Stadskanaal en Emmen. Op alle drie de locaties wordt de poliklinische MKA-chirurgie in de volle breedte aangeboden. In Emmen worden ook behandelingen onder narcose uitgevoerd. De afdeling MKA-chirurgie heeft opleiding en onderzoek hoog in het vaandel staan en wil innovatief en ondernemend zijn. In de ziekenhuislocatie Scheper worden co-assistenten opgeleid en wetenschappelijk onderzoek verricht (scriptie studenten). 

MSCT

De medische staf van Treant is verenigd in de coöperatie Medisch Specialisten Collectief Treant (MSCT). Een unieke bundeling van krachten van een voltallige ziekenhuisstaf (vrijgevestigden, dienstverbanders, apothekers, psychologen en klinisch chemici) op deze schaal. Om op die manier met slagkracht en gelijkgericht een bijdrage te leveren aan goede, bereikbare en betaalbare zorg.

Jij bent de ideale kandidaat

Wij zoeken een bevlogen allround MKA-chirurg en bij voorkeur heb je interesse in de kleine chirurgie en pre-prothetische chirurgie. Je wilt graag op innovatieve wijze werkzaam zijn en een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de maatschap en het ziekenhuis. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je bent laagdrempelig benaderbaar. Daarnaast kun je je vinden in onze kernwaarden: Toegewijd, Innovatief en Samen. Heb jij je opleiding tot MKA-chirurg bijna voltooid? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! 

Ons aanbod

Een aantrekkelijke leefomgeving met een goed aanbod van ruime woningen en scholen. Daarbij opgeteld diverse winkel- en uitgaanssteden, natuur en Waddeneilanden binnen handbereik met de Randstad op relatief korte reistafstand. Vanwege dit uitstekende leefklimaat hebben veel van onze artsen de stap van de Randstad naar Drenthe gemaakt.

Daarbij zijn er bij ons volop kansen om te bouwen, te ontwikkelen en mee te denken over de toekomst van de zorg in onze regio.

De aanstelling is voor bepaalde tijd volgens de arbeidsvoorwaarden van de AMS, met de intentie tot toetreding tot de vakgroep bij gebleken geschiktheid. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

% Full-time: 
0,6
Contractvorm: 
Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd

Solliciteren

Schriftelijke sollicitatie met cv richten aan: 

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met zondag 1 januari 2023 via: https://www.solliciterenbijtreant.nl/ams/mka-chirurg-2191

Je bent van harte welkom om een dag mee te kijken en kennis te maken met de collega's van de vakgroep. Neem hiervoor en voor meer informatie contact op met de heer J. Schortinghuis, MKA-chirurg, bereikbaar via telefoonnummer 06 42 07 06 63.

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Floor Grimberg, senior recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06 36 01 18 39.

Reageren voor: 
zondag, 1 januari, 2023

Sponsoren SSKMKA