Nederlandse Vereniging voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

Vrijheid en kwaliteit van leven in een ondernemende MKA maatschap?

Functie

Ziekenhuis: 
MKA Zeeland
Plaats: 
Provincie Zeeland
Vacature per: 
maandag, 14 juni, 2021
Aandachtsgebied: 
Allround MKA-chirurgie
Reden vacature: 
Holding MKA Zeeland zoekt één of twee MKA-chirurg(en) (1,0 fte)

Arbeidsvoorwaarden

Functieomschrijving: 

MKA Zeeland

De holding MKA Zeeland telt momenteel 5 MKA-chirurgen. Sinds zeven jaar is de Holding volledig verzelfstandigd tezamen met haar partner MKA groep. De organisatie van de zorg wordt dus vrijwel volledig in eigen beheer gedaan met een verademende grote mate van vrijheid. Zorg wordt geboden aan alle inwoners van Zeeland op 4 locaties. Het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis in Goes is de locatie voor de acute en klinische zorg, poliklinische zorg en multidisciplinaire samenwerking. Daarnaast wordt er poliklinische zorg geboden in onze zelfstandige behandelcentra in Vlissingen, Zierikzee en Terneuzen.

Wat doen we?

MKA-chirurgie wordt door de holding in de tweede lijn in de volle breedte uitgeoefend. 

Op jaarbasis behandelen we onder andere: 8.000 patienten DA-chirurgie, ruim 850 implantaat-patiënten, 60 osteotomiepatienten en 25 aangezichtstrauma’s.

Naast 2-3 wekelijkse OK-dagdelen worden tevens 14 sedatie-sessies per jaar gedaan.

Voor tertiaire zorg in de hoofd-halsoncologie en schisis bestaan er samenwerkingsverbanden met zowel het AZ Sint-Jan te Brugge, België, alsmede met het Erasmus MC te Rotterdam.

Team

Naast een brede belangstelling voor het hele vakgebied vinden wij het teamverband enorm belangrijk. Wij hechten grote waarde aan de bereidheid om gezamenlijk energie te steken in het continue verbeterproces van praktijkvoering, het verleggen van grenzen in de organisatie en het uitdenken van nieuwe concepten. Onze ondernemende holding heeft een plezierige, collegiale samenwerking, er wordt hard gewerkt, veel gelachen en van vrijheid genoten (een periodieke sabattical leave is bijvoorbeeld onderdeel van onze overeenkomst).

Zeeland

De provincie kenmerkt zich door ruimte, goede voorzieningen, relatief lage huizenprijzen, strand, zee en goede watersportfaciliteiten met een hoge concentratie toprestaurants en België om de hoek. Breda en Rotterdam bevinden zich op 1 uur afstand per trein of auto, wat grote kansen biedt aan tweeverdieners. De polikliniek aan de Boulevard in Vlissingen biedt een ongeëvenaard uitzicht op het strand, de zee en de nabij passerende zeeschepen.

 

% Full-time: 
1,0

Solliciteren

Schriftelijke sollicitatie met cv richten aan: 

MKA-chirurgen en AIOS die de komende tijd hun opleiding afronden, zijn van harte welkom om te reageren. Uw sollicitatiebrief en curriculum vitae kunt u richten aan de heer A. Hutsebaut, voorzitter Holding MKA Zeeland, Boulevard Bankert 156b, 4382 AC Vlissingen (a.hutsebaut@mkagroep.nl).

Inlichtingen bij: 
Meer weten? Neem dan contact op met Alexander Hutsebaut, voorzitter van de holding, of met een van de andere MKA-chirurgen.
Telefoonnummer: 
Alexander Hutsebaut: 0032 496 57 81 55
Reageren voor: 
woensdag, 1 september, 2021
Samenstelling maatschap/vakgroep: 
Rutger Batenburg, Joppe Bouwman, Xavier Degraeve, Alexander Hutsebaut, Pieter Schoen

Sponsoren SSKMKA