Nederlandse Vereniging voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

Oral Comp/Guidor

Sunstar Guidor

Sunstar is actief in de sector mondverzorging. Op basis van het concept 'Mond en Lichaam' bieden we producten en diensten aan die bijdragen aan de gezondheid van het hele lichaam door middel van mondverzorging.

Gezonde tanden, kiezen en tandvlees spelen een cruciale rol in de algehele gezondheid. Recent onderzoek heeft verbanden aangetoond tussen mondgezondheid en ernstige gezondheidsproblemen zoals hartaandoeningen, diabetes en complicaties tijdens de zwangerschap.

Sunstar investeert in onderzoek en speelt een leidende rol, samen met medische specialisten over de hele wereld, in het bevorderen van kennis over de gezondheid van tandvlees en de invloed ervan op onze algehele gezondheid. Zo kunnen we samen nog betere patiëntenzorg bieden. Dit omvat het gehele spectrum van tandvlees gerelateerde aandoeningen van behandeling, genezing tot preventie. Zo doet Sunstar er alles aan om professionals in mondzorg te helpen de beste oplossingen te bieden voor hun patiënten.

De merken die Sunstar voert zijn onder andere GUM en Guidor. De producten van Guidor zijn materialen voor herstel van harde en zachte weefsels tbv implantaten zoals membranen en bottransplantaten en kenmerken zich door een hoge gebruiksvriendelijkheid en werkbaarheid voor de specialist. Zo dragen de Guidor producten bij aan een beter eindresultaat voor de patiënt. GUIDOR®-producten worden gebruikt door implantologen en –specialisten.

De innovatieve en hoogwaardige producten van Guidor ondersteunen een gezonde mond en daarmee een gezond leven, een heel leven lang. Ons motto is dan ook: gezonde mond, gezond leven.

 

Bezoekadres: Hogeweyselaan 221, 1382 JL Weesp

Postadres: Postbus 1202, 8300 Knokke, Belgie

Tel.: +31 (0) 294 48 42 44

Tel.: +32 (0) 50 61 10 41

info@oralcomp.com

www.oralcomp.com

Sponsoren SSKMKA


Partners SSKMKA