Nederlandse Vereniging voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

NVMKA Najaarsvergadering

Datum congres: 
3-11-2016 tot 4-11-2016
Aantal punten: 
12
Lokatie: 
Utrecht

Op donderdag 3 en vrijdag 4 november 2016 wordt het XIIe lustrumcongres van de NVMKA georganiseerd in het geheel vernieuwde TivoliVredenburg te Utrecht. Deze 60e Najaarsvergadering heeft als thema 'Innofacion'

Op pagina 2 van de hierbij gevoegde 'Informatie 60e Najaarsvergadering' staat de uitnodiging tot het houden van een reguliere vrije voordracht of een MKA-talk. Uiterste inleverdatum van abstracts is 1 september 2016: via info@ireenrientjes.nl

Op basis van het thema 'Innofacion' zijn diverse gastsprekers uitgenodigd, zoals:

  • prof.dr. Vincent Icke, hoogleraar theoretische sterrenkunde en kosmologie aan de Universiteit Leiden;
  • dr. Saskia van den Muijsenberg, director en co-founder Biomimicry;
  • dr.ir. Debby Gawlitta, associate professor botregeneratie, Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie en programmacoordinator RMT van het UMC Utrecht.

Naast het wetenschappelijke programma is er ook een uitgebreid sociaal programma. Voorafgaand aan het congres kunnen u en uw partner op woensdag 2 november 2016 deelnemen aan:

  • het golftoernooi op Lage Vuursche: www.golflagevuursche.nl (gehele dag);
  • mountainbiken/ATB rondom Lage Vuursche (middag).

Aansluitend aan het sociaal programma zal er een gezamenlijk diner zijn in de societeit van de golfbaan de Lage Vuursche.

  • Om het 60-jarig bestaan van de NVMKA te vieren, wordt op donderdagavond 3 november 2016 een Lustrum Gala met 'walking dinner' in Grand Hotel & Restaurant Karel V georganiseerd. Na het 'walking dinner' kunnen de voetjes van de vloer! De dresscode is black tie.
  • Partnerprogramma op vrijdag 4 november 2016: bezoek Academiegebouw, DOMunder en gezamenlijke lunch (zie bijlage 'Informatie').

Het feest heeft in Hotel Karel V plaats. Het is ideaal om aldaar te overnachten. Reserveringen via e-mail: reservations@karelv.nl of telefonisch: 030 - 233 74 61 o.v.v. code NVMKA.  

Ook in het Apollo Hotel tegenover TivoliVredenburg zijn kamers in optie genomen. U kunt een hotelkamer reserveren via de volgende link: http://bookings.ihotelier.com/bookings.jsp?groupID=1634093&hotelID=97301

Registratie voor het congres, sociaal en sportief programma is mogelijk via https://visitors.cngrs.com/nvmka/content.aspx?page=911101

De early bird fee en hotelopties golden tot 1 september 2016.

De link naar de Event Website voor Smartphones: NVMKA Lustrum Event Website

 

De afdeling MKA van het UMC Utrecht heet u van harte welkom.

Dr. A.J.W.P. Rosenberg, medisch afdelingshoofd, mevrouw dr. E.M. Van Cann, F.J. Dieleman, dr. R.J.J. van Es, mevrouw dr.ir. D. Gawlitta, J.T.M. van Gemert, N.G. Janssen, dr. M.S.M. Muradin, mevrouw S.J. Nurmohamed.

 

 

Sponsoren SSKMKA