Nederlandse Vereniging voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

Nobel Biocare Nederland BV

Nobel Biocare is een concern dat is gespecialiseerd in medische hulpmiddelen en wereldmarktleider is op het gebied van innovatieve, esthetische tandheelkundige oplossingen. Producten worden op de markt gebracht onder de merknamen Brånemark System®, NobelSpeedy™, NobelReplace™, NobelDirect®, Replace® Select (tandheelkundige implantaten), NobelProcera™ (gepersonaliseerde esthetische prothetiek) en NobelGuide™.

Nobel Biocare biedt een compleet assortiment op het gebied van de restauratieve tandheelkunde, waarin naast een grote verscheidenheid van innovatieve Crown & Bridge & Implant-producten ook training & voorlichting en klinisch gedocumenteerde behandelconcepten zijn opgenomen.

Nobel Biocare is gevestigd en heeft zijn hoofdkantoor in het Zwitserse Zürich. De productie vindt plaats in zes verschillende productiefaciliteiten in Zweden, de Verenigde Staten, Japan en Israël.

Nobel Biocare heeft dochterondernemingen in 37 landen. De aandelen van moedermaatschappij Nobel Biocare Holding AG zijn genoteerd aan de Zwitserse beurs (SWX).  Nobel Biocare samengevat:Nobel Biocare is wereldmarktleider op het gebied van innovatieve, esthetische tandheelkundige restauraties op het gebied van C&B&I™, kronen, bruggen en implantaten.

Klik hier en bezoek onze website

De Molen 23
3994 DA
Houten
 
030 635 49 49
030 635 49 50
info.netherlands@nobelbiocare.com
www.nobelbiocare.com

Sponsoren SSKMKA