Nederlandse Vereniging voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

Mond- Kaak- en Aangezichtschirurg

Functie

Ziekenhuis: 
Radboudumc, locatie VieCuri
Plaats: 
Venlo (Nijmegen)
Vacature per: 
donderdag, 28 november, 2019
Aandachtsgebied: 
Allround MKA-chirurgie
Reden vacature: 
Uitbreiding

Arbeidsvoorwaarden

Functieomschrijving: 

Om de zorg in de regio Venlo verder te kunnen optimaliseren, zijn we op zoek naar een enthousiaste collega (0,6-1,0 fte) die naast het gebruikelijke dento-alveolaire aanbod graag professioneel en geengageerd bezig is met implantologische c.q. preprothetische chirurgie, traumatologie en orthognate chirurgie. Bovendien herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

De beoogde collega treedt toe tot de Staf MKA van het Radboudumc te Nijmegen en zal hoofdzakelijk werkzaam zijn op de locatie VieCuri te Venlo.

De afdeling in VieCuri is zeer modern geoutilleerd, beschikt over de nieuwste apparatuur en wordt gekenmerkt door een prettige sfeer, gecreeerd door een sterk team van vakkundige en gedreven ondersteunende medewerkers. Er heerst een open, ambitieuze, ontspannen en ondernemende atmosfeer.

De beoogde collega wordt lid van de Staf MKA te Nijmegen. Op deze wijze kan in synergie maximaal gebruik worden gemaakt van de infrastructuur van het Radboudumc (collegae stafleden, opleidingssetting, 3D-Lab, wetenschappelijk/promotie-onderzoek etc.).

Profiel

We zijn op zoek naar een mond-, kaak- en aangezichtschirurg met de ambitie om een significant impact on healthcare te maken.

Wij bieden een moderne, open en lerende werkomgeving waarin je optimaal gefaciliteerd wordt om je vaardigheden te delen en te ontwikkelen. Oprechte betrokkenheid bij patienten en je collega's vinden wij belangrijk.

Het Radboudumc gelooft dat innovatie in patientgerichte zorg gedreven wordt door bevlogen professionals die ruimte en vertrouwen krijgen. Professionals die verantwoordelijkheid krijgen, dit nemen en resultaatgericht werken. Professionals die willen excelleren door elke dag net dat beetje meer te geven om het beste uit zichzelf en anderen te halen.

 

% Full-time: 
40-48 urige werkweek
Deeltijd bespreekbaar: 
Ja
Duur: 
1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling

Solliciteren

Vacaturenummer: 
73741
Schriftelijke sollicitatie met cv richten aan: 

Solliciteren vóór 10 december 2019: via de website Radboudumc: https://www.radboudumc.nl/vacatures/73741-mond-kaak-en-aangezichtschirurg

Inlichtingen bij: 
Jessica Wagenmaker, bedrijfsleidster MKA-chirurgie Radboudumc Nijmegen
Telefoonnummer: 
06 482 720 56
Website: 
https://www.radboudumc.nl/vacatures/73741-mond-kaak-en-aangezichtschirurg
Reageren voor: 
dinsdag, 10 december, 2019

Sponsoren SSKMKA