Nederlandse Vereniging voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

MKA-chirurg in vervolgopleiding voor hoofd-hals oncologie

Functie

Ziekenhuis: 
Antoni van Leeuwenhoek Nederlands Kanker Instituut en Amsterdam UMC
Plaats: 
Amsterdam
Vacature per: 
zaterdag, 1 oktober, 2022
Aandachtsgebied: 
Hoofd-hals oncologie

Arbeidsvoorwaarden

Functieomschrijving: 

Het Antoni van Leeuwenhoek Nederlands Kanker Instituut en Amsterdam UMC zoeken per 1 oktober 2022 een:

MKA- chirurg in vervolgopleiding voor hoofd- hals oncologie

Team

Het Amsterdam UMC en Antoni van Leeuwenhoek Nederlands Kanker Instituut zijn beide een NWHHT erkend hoofd- hals oncologisch centrum (HHOC). De twee werkgroepen vervullen een actieve en leidende rol in het vakgebied. Naast het verlenen van topreferente zorg staan het verrichten van wetenschappelijk onderzoek en het opleiden van specialisten hoog in het vaandel.

Wie zoeken we?

Je bent een ambitieuze, in Nederland geregistreerde MKA-chirurg, ofwel je bent in de laatste fase van de MKA-opleiding. Je hebt aantoonbare interesse in het vakgebied hoofd-hals oncologie; wetenschappelijke interesse of ervaring strekken tot aanbeveling. Je bent communicatief, kunt goed samenwerken en voelt je thuis in een multidisciplinair team.

Locaties

De opleiding vindt in het eerste jaar plaats in het Antoni van Leeuwenhoek Nederlands Kanker Instituut voor 1,0 fte werktijd, opleider prof.dr. L.E. Smeele. Het salaris is overeenkomstig de Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten.

In het tweede jaar vindt de opleiding plaats in het Amsterdam UMC, opleider prof.dr. C.R. Leemans. Het salaris is overeenkomstig de CAO Universitair Medische Centra.

Geïnteresseerd?

Een schriftelijke reactie met CV kun je sturen naar hhc@nki.nl

Solliciteren

Reageren voor: 
vrijdag, 8 april, 2022

Sponsoren SSKMKA