Nederlandse Vereniging voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

MKA-chirurg m/v (0,8 - 1,0 fte) VieCuri Venlo Venray

Functie

Ziekenhuis: 
VieCuri
Plaats: 
Venlo en Venray
Vacature per: 
maandag, 1 januari, 2018
Aandachtsgebied: 
Allround MKA-chirurgie
Reden vacature: 
vervanging van een MKA-chirurg

Arbeidsvoorwaarden

Functieomschrijving: 

In een afwisselende en uitdagende omgeving met ruimte voor eigen ambities en ontwikkeling zoekt de vakgroep Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie, in verband met het vertrek van een van de MKA-chirurgen, per 1 januari 2018 een nieuwe

collega MKA-chirurg m/v (0,8-1,0 fte)

De vakgroep bestaat momenteel uit drie vaste leden. De afdeling stelt de patient centraal en levert hoogwaardige zorg. De afdeling is zeer modern geoutilleerd en beschikt over de nieuwste apparatuur en een team van vakkundige en gedreven ondersteunende medewerkers. Er heerst een open, ambitieuze, ontspannen en ondernemende atmosfeer. 

Wij vragen een MKA-chirurg die onze visie betreffende de ontwikkelingen van de MKA-chirurgische patientenzorg deelt. Van hem/haar wordt verwacht dat hij/zij samen met de reeds werkzame MKA-chirurgen een bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van ons vakgebied. Je hebt aantoonbaar belangstelling voor opleiding, wetenschap en wetenschappelijk onderzoek. Het werkterrein omvat alle facetten van de klinische en poliklinische patientenzorg.

Wij bieden een vaste plaats in een ambitieus en collegiaal team van MKA-chirurgen, met een duidelijke ambitie tot het leveren van topklinische zorg, waar ruimte is voor eigen ambitie en ontwikkeling. De MKA-chirurgie van VieCuri houdt zich bezig met het vakgebied in de volle breedte, met uitzondering van de oncologische- en schisischirurgie. Naast orofaciale pathologie, dento-alveolaire chirurgie en implantologie is er een aanzienlijk aanbod aan traumatologie. Er is een actieve samenwerking met de afdeling MKA-chirurgie Radboudumc.

De goodwillregeling is conform de richtlijnen van de FMS.

% Full-time: 
0,8 - 1,0 fte
Duur: 
onbepaalde tijd

Solliciteren

Vacaturenummer: 
2017.11.157
Schriftelijke sollicitatie met cv richten aan: 

Je schriftelijke sollicitatie, vergezeld van CV en motivatie, kun je richten aan de heer drs. F.G.M. Verstegen, hoofd bureau MSB VieCuri, onder kenmerk van 2017.11.157, via werken@viecuri.nl

Inlichtingen bij: 
Mevrouw P. Schouten, manager bedrijfsvoering MKA (pschouten@viecuri.nl)
Telefoonnummer: 
077 32 06 797
Samenstelling maatschap/vakgroep: 
VieCuri is een TopKlinisch ziekenhuis met locaties in Venlo en Venray en enkele buitenpoli's in omliggende gemeenten. Werken bij VieCuri betekent werken in een ziekenhuis met ruimte voor professionals. Meer Ruimte en verantwoordelijkheid om je beroep uit te oefenen. VeiCuri maakt deel uit van een samenwerkingsverband van 26 vooraanstaande opleidingsziekenhuizen die topklinische en vaak hooggespecialiseerde medische zorg verlenen en een duidelijke focus hebben op wetenschap en innovatie: de vereniging van Samenwerkende Topklinische opleidingsziekenhuizen (STZ). Als opleidingsziekenhuis investeren wij in onze mensen. Zodat we niet alleen de beste zorg kunnen bieden aan onze patienten, maar ook de beste professionals in huis hebben die de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en hun professionele ambities waar te maken. Binnen het Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB) zijn ruim 170 medisch specialisten in vrije vestiging en in dienstverband actief. Het MSB levert samen met VieCuri hoogwaardige medisch specialistische patientenzorg. Het MSB hecht veel waarde aan innovatie, kwaliteit en samenwerking binnen de regio.

Sponsoren SSKMKA