Nederlandse Vereniging voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

MKA-chirurg Alrijne Ziekenhuis

Functie

Ziekenhuis: 
Alrijne Ziekenhuis
Plaats: 
Leiderdorp
Vacature per: 
dinsdag, 8 juni, 2021
Aandachtsgebied: 
Allround MKA-chirurgie
Reden vacature: 
Vervanging wegens pensionering

Arbeidsvoorwaarden

Functieomschrijving: 

Wij zijn, wegens pensionering van een van onze MKA-chirurgen, op zoek naar een gedreven en ondernemende MKA-chirurg (0.6 fte).

De maatschap MKA-chirurgen Alrijne Ziekenhuis is een TSB binnen de Alrijne Zorggroep bestaande uit 4 MKA-chirurgen. De maatschap is werkzaam op locatie Leiderdorp.

Wij streven naar hoge kwaliteit van patiëntenzorg in een patiëntvriendelijke omgeving. Speerpunten zijn (pre-)implantologische chirurgie, orthognathische chirurgie, traumatologie en slaapgeneeskunde.

Wij zijn op zoek naar een collega die het vak in zijn volledige omvang wil uitoefenen, waarbij belangstelling voor oral medicine, speekselklierchirurgie en slaapgeneeskunde tot aanbeveling strekt. Participatie in medisch-organisatorische activiteiten behoort tot het takenpakket van al onze MKA-chirurgen. Wetenschappelijke belangstelling wordt op prijs gesteld.

Wat bieden wij?

Gestart zal worden als chef de clinique, waarna bij gebleken wederzijdse tevredenheid toetreding tot de maatschap volgt.

Ons ziekenhuis

Het Alrijne Ziekenhuis is een modern, middelgroot ziekenhuis, waarin alle specialismen vertegenwoordigd zijn. De Alrijne Zorggroep heeft als missie: met oprechte aandacht bieden wij de beste zorg op de beste plek in onze regio, samen met de patiënt, de bewoner en diens naasten en samen met onze partners.

Het ziekenhuis is centraal gelegen ten opzichte van Amsterdam, Den Haag en Leiden en ligt dicht bij de kust. Een fijne woonomgeving met veel mogelijkheden voor cultuur, sport en buitenleven!

% Full-time: 
0,6

Solliciteren

Schriftelijke sollicitatie met cv richten aan: 

MKA-chirurgen en AIOS die binnenkort hun opleiding afronden, zijn van harte welkom om te reageren. Een schriftelijke sollicitatie met CV kan vóór 25 juni 2021 gestuurd worden naar: 

Polikliniek MKA-chirurgie Alrijne Ziekenhuis locatie Leiderdorp

t.a.v. M.A. Wijn VERTROUWELIJK

Simon Smitweg 1

2353 GA  LEIDERDORP

Inlichtingen bij: 
Maartje Wijn, MKA-chirurg, (mawijn@alrijne.nl) en Idske Velders, teamleidster, (ivelders@alrijne.nl)
Telefoonnummer: 
071 582 85 28
Reageren voor: 
vrijdag, 25 juni, 2021
Samenstelling maatschap/vakgroep: 
Frank van Velzen - Margo Houwing - Erik Salentijn - Maartje Wijn

Sponsoren SSKMKA