Nederlandse Vereniging voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

MKA-chirurg (0,6-0,8 fte) Ziekenhuis Nij Smellinghe, Drachten/Dokkum

Functie

Ziekenhuis: 
Ziekenhuis Nij Smellinghe
Plaats: 
Drachten en Dokkum
Vacature per: 
donderdag, 1 maart, 2018
Reden vacature: 
Uitbreiding van de maatschap MKA-chirurgie

Arbeidsvoorwaarden

Functieomschrijving: 

Wegens uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij op zoek naar een:

MKA-chirurg (0,6-0,8 fte)

Wij zoeken een collega met een brede belangstelling voor het hele vakgebied, specialisatie in een deelgebied is een meerwaarde. Goede communicatieve eigenschappen en bereidheid te participeren in de organisatie van maatschap en ziekenhuis zijn een voorwaarde. Na een proefperiode ligt het in de bedoeling dat de collega lid wordt van de maatschap.

De maatschap werkt in de rechtsvorm van een Tandheelkundig Specialistisch Bedrijf. Drachten is de hoofdvestiging van dit bedrijf. In Dokkum is een nevenvestiging waar door een ieder één dag in de week wordt gewerkt. Beide zijn moderne, goed geoutilleerde afdelingen welke in 2014 en 2018 zijn opgeleverd.

De maatschap bestaat uit vier leden. Het vak MKA-chirurgie wordt door ons in de volle breedte uitgeoefend met uitzondering van oncologie en schisischirurgie. Er ligt nadruk op implantologie, pre-implantologische chirurgie, orthognatische chirurgie en esthetische aangezichtschirurgie. Nij Smellinghe beschikt over een Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde.

De maatschap werkt samen met de collega's in de omliggende ziekenhuizen in Groningen, Leeuwarden, Sneek en Heerenveen. De ANWD wordt gedeeld met alle (11) MKA-collega's in Friesland.

Ziekenhuis Nij Smellinghe is een algemeen ziekenhuis met als belangrijkst adherentiegebied Zuidoost-Friesland. Het heeft 339 bedden en meer dan 1300 medewerkers. De instelling biedt behandeling en verpleging op het gebied van de meest gebruikelijke medisch specialismen.

Drachten heeft een fantastische woonomgeving en verbindt de Friese meren met de Drents-Friese woudstreek. Drachten kenmerkt zich door veel bewoners van elders (Philips Ontwikkelingscentrum) en biedt als regionaal centrum veel faciliteiten. Door de gunstige ligging aan de A7 is de Randstad binnen een uur te bereiken en de stad Groningen in 20 minuten.

% Full-time: 
0,6 - 0,8 fte

Solliciteren

Schriftelijke sollicitatie met cv richten aan: 

Schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae kunt u richten aan:

Ziekenhuis Nij Smellinghe

t.a.v. de heer J.P.H. Wymenga, voorzitter van de maatschap.

Postbus 20.200

9200 DA Drachten

Inlichtingen bij: 
De MKA-chirurgen: J.P.H. Wymenga (j.wymenga@nijsmellinghe.nl), dr. L. Meijndert (l.meijndert@nijsmellinghe.nl), J.H. Sillevis Smitt (h.sillevissmitt@nijsmellinghe.nl) en dr. P.F.M. Gielkens (p.gielkens@nijsmellinghe.nl) of bij de ziekenhuisdirectie.
Telefoonnummer: 
Ziekenhuis: (0512) 588 888 - Polikliniek MKA: (0512) 588 802
Website: 
www.nijsmellinghe.nl
Reageren voor: 
maandag, 30 april, 2018
Samenstelling maatschap/vakgroep: 
J.P.H. (Jan Peter) Wymenga, voorzitter van de maatschap Dr. L. (Leo) Meijndert J.H. (Henk) Sillevis Smitt Dr. P.F.M. (Pepijn) Gielkens

Sponsoren SSKMKA