Nederlandse Vereniging voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

MKA-chirurg

Functie

Ziekenhuis: 
Ommelander Ziekenhuis
Plaats: 
Groningen
Vacature per: 
dinsdag, 27 september, 2022
Aandachtsgebied: 
Allround MKA-chirurgie
Reden vacature: 
Uitbreiding

Arbeidsvoorwaarden

Functieomschrijving: 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een collega met een afgeronde opleiding tot MKA-chirurg met werkervaring in een vakgroep of als waarnemer. Ook wanneer je de opleiding pas hebt afgerond, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Wij zijn op zoek naar een communicatief vaardige teamspeler met interesse in of ervaring met de aandachtsgebieden: dento-alveolaire chirurgie, implantologie en orthognatische chirurgie. Bij voorkeur heb je enige ervaring in de traumachirurgie. Je hebt affiniteit met de regio en de populatie. Wij hechten eraan dat je een actieve bijdrage levert aan de vakgroep en de organisatie in bredere zin en het bestendigen en uitbouwen van de positie van het Ommelander Ziekenhuis in de regio.

Wat ga je doen?

Je draait mee in zowel de kliniek als de polikliniek als lid van de vakgroep en daarnaast participeer je in diensten. De taakverdeling wordt onderling afgesproken volgens een planningsrooster. Je krijgt de mogelijkheid om eigen aandachtsgebieden in te richten en klinische ingrepen uit te voeren.

De afdeling

De vakgroep MKA-chirurgie is een jonge afdeling in opbouw bestaande uit op dit moment twee MKA-chirurgen. Er heerst een goede sfeer op de afdeling. We werken nauw samen met collega specialisten en externe verwijzers en het Ommelander Ziekenhuis kent een nauwe samenwerking met het UMCG.

De organisatie

Het Ommelander Ziekenhuis is van betekenis. Voor patiënten, voor medewerkers en voor de regio. Met ruim 1300 collega's werken wij dagelijks aan de best mogelijke zorg voor onze patiënten, de inwoners van Noord- en Oost-Groningen. We doen dat vanuit ons moderne ziekenhuis in Scheemda en vanuit diverse servicepunten in de regio. Wij werken daarbij nauw samen met het UMCG en de verwijzers. De komende jaren is daarnaast van belang de vraag: hoe kunnen we van het ziekenhuis een plek maken waar alles draait om de keuzes die mensen maken in hun leven en over hun gezondheid? Zodat we aandoeningen kunnen voorkomen, in plaats van dat we ze moeten genezen. En hoe kunnen we verder nog inzetten op preventie, digitalisering en het anders organiseren van zorg? Kan dit kleinschaliger en dichter bij (t)huis, zodat mensen langer in hun eigen omgeving gezond ouder kunnen worden? 

Ons ziekenhuis is een prachtige plek om te werken, vol uitdagingen, dynamiek, leuke mensen en heeft een onmisbare rol in de regio. Ons motto: Samen. De beste zorg. Dichtbij.

Wat bieden we jou?

Wij bieden je een uitdagende functie in een dynamische, innovatieve, professionele en mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Een functie waarin jij waarde kunt toevoegen aan een maatschappelijke organisatie door jouw kennis en ervaring. Daarnaast heb je bij ons de vrijheid om initiatieven en ideeën in te brengen, zodat we samen kunnen bouwen aan de verdere ontwikkeling van het Ommelander Ziekenhuis. Het betekent ook werken in een organisatie waar mensen elkaar kennen, bij elkaar betrokken zijn en waar het contact laagdrempelig is.

Daarnaast: 

- een jaarcontract, met de intentie dit contract om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd;

- standplaats is Scheemda;

- salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform AMS;

- je bouwt pensioen op bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn;

- er is ruimte voor het werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook zijn er regelmatig leuke initiatieven, waaronder workshops, om jou gezond en vitaal te houden.

% Full-time: 
0,4 fte met zicht op uitbreiding.

Solliciteren

Schriftelijke sollicitatie met cv richten aan: 

Ben je enthousiast geworden? 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met dr. Ming-San Ma, MKA-chirurg, via telefoonnummer 088-566 26 88 of dr. Lieuwe Jurjen Melchers, MKA-chirurg, via telefoonnummer 088-566 26 86.

Solliciteren via de link: https://werkenbij.ommelanderziekenhuis.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-aut...

Reageren voor: 
dinsdag, 1 november, 2022
Samenstelling maatschap/vakgroep: 
De vakgroep bestaat uit: dr. Ming-San Ma en dr. Lieuwe Jurjen Melchers, MKA-chirurgen

Sponsoren SSKMKA