Stimuleer uw assisterenden in te schrijven voor het NVAMK-congres op 4 november a.s. in Groningen

12-10-2022

Van harte brengt het bestuur het NVAMK-congres voor úw assisterenden onder de aandacht!

Dit congres heeft plaats op vrijdag 4 november a.s. in het Martini Plaza te Groningen met als thema: 

“Wat brengt de toekomst voor de kaakchirurgie?!”

Het congres biedt een gevarieerd en interactief programma met o.a. een presentatie van het Greenteam UMC Groningen over waar en hoe kan worden bijgedragen aan verduurzaming binnen de MKA-chirurgie. 

Ruud Schreurs, technisch geneeskundige Amsterdam UMC/locatie AMC, laat de assisterenden zien hoe computers en software niet meer weg te denken zijn uit de pre-, per- en postoperatieve zorg voor de MKA-patiënt in een twee uur durende presentatie: “3D-chirurgie, VR-brillen en Artificial Intelligence”.  

Voor de assisterende die er echt een gezellig (en nuttig) uitje van wil maken, is er op donderdagavond 3 november een pre-congres met een interessante maar vooral leuke presentatie door B. Braun Medical B.V. met aansluitend een gezellige borrel. 

Wij verzoeken u uw assisterenden te attenderen op dit congres – dat tegelijkertijd met ons Najaarscongres plaatsheeft – en het lidmaatschap NVAMK te stimuleren. 

Nadere informatie over de vereniging en een doorlink naar de event-website voor aanmelding: https://nvamk.nl

Bestuur NVMKA

Oratie dr. M.J.H. (Max) Witjes – 21 april 2023 – 16.15 uur – Aula Academiegebouw Groningen

De heer dr. M.J.H. (Max) Witjes, benoemd tot hoogleraar in de Faculteit Medische Wetenschappen met de leeropdracht Maxillofaciale Oncologie, in het bijzonder de klinische translatie en valorisatie van technologische ontwikkelingen, houdt op 21 april 2023 om 16.15...

22-03-2023

Openbare verdediging proefschrift, 21 december 2022

Op woensdag 21 december 2022 om 13.00 uur verdedigt Atilla Gül zijn academisch proefschrift: “Three-dimensional and clinical aspects of BiMaxillary Expansion“, ter verkrijging van de graad van doctor aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, op gezag...

13-10-2022

Zoeken binnen de hele website.

Open/Sluit
Snel menu