Promoties op 3, 5 en 19 april 2023

04-04-2023

Op maandag 3 april 2023 om 11.45 uur verdedigt Verena Tödtling haar academisch proefschrift: “Second molar distal surface caries in the context of mandibular third molar absence and impactions”, ter verkrijging van de graad van doctor of philosophy aan de Vrije Universiteit Amsterdam, op gezag van de rector magnificus prof.dr. J.J.G. Geurts, en ten overstaan van de promotiecommissie van de Faculteit der Tandheelkunde.

Promotores: prof.dr. T. Forouzanfar, dr. H.S. Brand
Promotiecommissie: prof.dr. J.G.A.M. de Visscher, prof.dr. J. de Lange, dr. W.E.R. Berkhout, prof.dr. J.P.R. van Merkesteyn, dr. S. Manton, dr. S.E.C. Pichardo.

Locatie: Vrije Universiteit Amsterdam, De Boelelaan 1105, Amsterdam.

-.-.-.-

Op woensdag 6 april 2023 om 14.30 uur verdedigt Gerben van Hinte zijn academisch proefschrift “Physical health in patients with head and neck cancer – Towards personalized physiotherapy”, ter verkrijging van de graad van doctor aan de Radboud Universiteit Nijmegen op gezag van de rector magnificus prof.dr. J.H.J.M. van Krieken, volgens besluit van het college voor promoties.

Promotores: prof.dr. M.W.G. Nijhuis-van der Sanden, prof.dr. R.P. Takes, prof.dr. M.A.W. Merkx
Copromotor: dr. C.M. Speksnijder

Manuscriptcommissie: prof.dr. J.H.A.M. Kaanders, prof.dr. A.F. Lenssen, dr. L.M. Buffart

Locatie: Aula Radboudumc, Comeniuslaan 2, Nijmegen.

-.-.-.-

Op woensdag 19 april 2023 om 14.30 uur verdedigt Els Niezen haar academisch proefschrift: “Fractures of the mandibular condyle: treatment and outcome”, ter verkrijging van de graad van doctor aan de Rijksuniversiteit Groningen, op gezag van de rector magnificus prof.dr. C. Wijmenga en volgens besluit van het College voor Promoties.

Promotores: prof.dr. P.U. Dijkstra, prof.dr. R.R.M. Bos
Copromotor: dr. B. van Minnen
Beoordelingscommissie: prof.dr. F.K.L. Spijkervet, prof.dr. J.N. Doornberg, prof.dr. J. de Lange.

Locatie: Academiegebouw Rijksuniversiteit Groningen, Broerstraat 5, Groningen.

Alle proefschriften kunt u digitaal bekijken en/of downloaden via deze NVMKA-website, onder het kopje vereniging/proefschriften.

Oratie dr. M.J.H. (Max) Witjes – 21 april 2023 – 16.15 uur – Aula Academiegebouw Groningen

De heer dr. M.J.H. (Max) Witjes, benoemd tot hoogleraar in de Faculteit Medische Wetenschappen met de leeropdracht Maxillofaciale Oncologie, in het bijzonder de klinische translatie en valorisatie van technologische ontwikkelingen, houdt op 21 april 2023 om 16.15...

22-03-2023

Openbare verdediging proefschrift, 21 december 2022

Op woensdag 21 december 2022 om 13.00 uur verdedigt Atilla Gül zijn academisch proefschrift: “Three-dimensional and clinical aspects of BiMaxillary Expansion“, ter verkrijging van de graad van doctor aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, op gezag...

13-10-2022

Zoeken binnen de hele website.

Open/Sluit
Snel menu