Openbare verdediging proefschriften: 9 – 19 – 22 november 2021

07-11-2021

Op dinsdag 9 november 2021 om 15.30 uur verdedigt Brend Jonker zijn academisch proefschrift: “Alveolar ridge augmentation and preservation”, ter verkrijging van de graad van doctor aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, op gezag van de Rector Magnificus prof.dr. A.L. Bredenoord en volgens besluit van het College voor Promoties.

Promotor: prof.dr. E.B. Wolvius
Copromotor: dr. J. Pijpe
Overige leden: prof.dr. F. Lambert, prof.dr. G.J. Meijer, prof.dr. G.M. Raghoebar.

Locatie: Prof. Andries Queridozaal van het Onderwijscentrum van het Erasmus Medisch Centrum, Doctor Molewaterplein 40, Rotterdam.
Aansluitend aan de openbare verdediging bent u van harte uitgenodigd op de receptie.

***

Op vrijdag 19 november 2021 om 16.00 uur verdedigt Rebecca Karsten haar academisch proefschrift: “Functional Impairment and Cues for Rehabilitation of Head and Neck Cancer Patients”, ter verkrijging van de graad van doctor aan de Universiteit van Amsterdam, op gezag van de Rector Magnificus prof.dr.ir. K.I.J. Maex, ten overstaan van een door het College voor Promoties ingestelde commissie.

Promotores: prof.dr. L.E. Smeele, prof.dr. M.W.M. van den Brekel
Copromotor: dr. M.M. Stuiver, dr. L. van der Molen
Overige leden: prof.dr. R. de Bree, prof.dr. C. Lucas, dr. L.W.J. Baijens, prof.dr. G. van Nuffelen, prof.dr. J. de Lange, prof.dr. F. Nollet.

Locatie: Agnietenkapel van de Universiteit van Amsterdam, Oude Voorburgwal 231, Amsterdam.

***

Op maandag 22 november 2021 om 14.00 uur verdedigt Matthijs Valstar zijn academisch proefschrift: “New epidemiological and PSMA-expression based insights in salivary gland tumors”, ter verkrijging van de graad van doctor aan de Universiteit van Amsterdam, op gezag van de Rector Magnificus prof.dr.ir. K.I.J. Maex, ten overstaan van een door het College voor Promoties ingestelde commissie.

Promotor: prof.dr. L.E. Smeele, prof.dr. A.J.M. Balm
Copromotor: dr. W.V. Vogel, dr. M.L.F. van Velthuysen
Overige leden: prof.dr. R.J. Bennink, prof.dr. C.M.L. van Herpen, prof.dr. V.L.M. Vander Poorten, prof.dr. L.J.A. Stalpers, prof.dr. P.J. Slootweg, prof.dr. J. de Lange.

Locatie: Agnietenkapel van de Universiteit van Amsterdam, Oude Voorburgwal 231, Amsterdam.

Alle proefschrift kunt u op deze website inzien onder het kopje Vereniging/Proefschriften. 

Oratie dr. M.J.H. (Max) Witjes – 21 april 2023 – 16.15 uur – Aula Academiegebouw Groningen

De heer dr. M.J.H. (Max) Witjes, benoemd tot hoogleraar in de Faculteit Medische Wetenschappen met de leeropdracht Maxillofaciale Oncologie, in het bijzonder de klinische translatie en valorisatie van technologische ontwikkelingen, houdt op 21 april 2023 om 16.15...

22-03-2023

Openbare verdediging proefschrift, 21 december 2022

Op woensdag 21 december 2022 om 13.00 uur verdedigt Atilla Gül zijn academisch proefschrift: “Three-dimensional and clinical aspects of BiMaxillary Expansion“, ter verkrijging van de graad van doctor aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, op gezag...

13-10-2022

Zoeken binnen de hele website.

Open/Sluit
Snel menu