MKA-chirurgie in ontwikkelingslanden

28-09-2021

Naar aanleiding van recent gevraagde aandacht bij het bestuur van prof. Paul Stoelinga en prof. Thijs Merkx voor de Stichting MKA-Tanzania heeft het bestuur besloten op de NVMKA-website een platform te creëren voor alle buitenlandse vrijwilligersprojecten, waarbij de MKA-chirurgie en leden NVMKA betrokken zijn.

Via dit platform kunnen alle MKA-chirurgische vrijwilligersprojecten onder de aandacht worden gebracht en kunnen specifieke oproepen aan collegae worden gedaan om deze mooie initiatieven te ondersteunen. 

Binnen afzienbare termijn zal dit platform op de huidige NVMKA-website worden gerealiseerd.

Vooralsnog verwijzen wij u voor nadere informatie over de Stichting MKA-Tanzania naar de website http://mka-tanzania.nl.

Oratie dr. M.J.H. (Max) Witjes – 21 april 2023 – 16.15 uur – Aula Academiegebouw Groningen

De heer dr. M.J.H. (Max) Witjes, benoemd tot hoogleraar in de Faculteit Medische Wetenschappen met de leeropdracht Maxillofaciale Oncologie, in het bijzonder de klinische translatie en valorisatie van technologische ontwikkelingen, houdt op 21 april 2023 om 16.15...

22-03-2023

Openbare verdediging proefschrift, 21 december 2022

Op woensdag 21 december 2022 om 13.00 uur verdedigt Atilla Gül zijn academisch proefschrift: “Three-dimensional and clinical aspects of BiMaxillary Expansion“, ter verkrijging van de graad van doctor aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, op gezag...

13-10-2022

Zoeken binnen de hele website.

Open/Sluit
Snel menu