Nederlandse Vereniging voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

Kaakchirurg - vakgroepmedewerker (1,0 fte) - Haaglanden Medisch Centrum

Functie

Ziekenhuis: 
Haaglanden Medisch Centrum (HMC)
Plaats: 
Den Haag - Leidschendam
Vacature per: 
donderdag, 7 maart, 2019
Aandachtsgebied: 
Affiniteit voor traumatologie, implantologie en complexere MKA-chirurgie naast de algemene perifere MKA-chirurgie
Reden vacature: 
Uitbreiding vakgroep MKA-chirurgie

Arbeidsvoorwaarden

Functieomschrijving: 

In verband met toekomstige uitbreiding van onze vakgroep MKA binnen het Haaglanden Medisch Centrum (HMC) en het zelfstandig behandelcentrum Haaglanden Clinics zijn wij op zoek naar een vakgroepmedewerker MKA-chirurgie met affiniteit voor traumatologie, implantologie, en algemene en complexere MKA-chirurgie. Verder bent u breed georienteerd en bekend met 3D-technieken.

Wij zijn op zoek naar een chirurg die communicatief sterk is, een ondernemersgeest heeft en wil investeren in de organisatie en uitbreiding van de hoge complexe zorg binnen de MKA-afdeling.

Functie-eisen:

* U bent een kaakchirurg met affiniteit voor traumatologie en complexe MKA-chirurgie; daarnaast de algemene perifere MKA-chirurgie;

* U heeft oog voor zowel de bedrijfsmatige kant als de menselijke kant van het vak;

* Bestuurlijke en organisatorische kwaliteiten en interesses zijn een pré.

 

Arbeidsvoorwaarden:

* Indien wederzijds goed contact bestaat, zal een vaste aanstelling worden besproken;

* Een boeiende en uitdagende functie binnen ons topklinisch ziekenhuis en de ZBC in een moderne, goed georganiseerde kaakchirurgische praktijk;

* De mogelijkheid om zowel medisch-inhoudelijk als organisatorisch een bijdrage te leveren aan de verdere uitbouw van de praktijk.

 

De afdeling

De maatschap MKA-chirurgie bestaat momenteel uit vier kaakchirurgen. De praktijk wordt ondersteund door een team van goed op elkaar ingespeelde doktersassistentes, een secretariaat, twee zorgmanagers en een enthousiast OK-team, inclusief terreindeskundigen.

Wij zijn werkzaam op drie ziekenhuislocaties* in de Haagse regio en leveren ziekenhuiszorg van topkwaliteit, vakbekwaam en toegewijd aan iedereen. De Stichting Haaglanden MC heeft een alliantie met het LUMC en fungeert als Teaching Hospital voor medische studenten en co-assistenten. Ook leiden we in groten getale medisch-specialisten, verpleegkundigen en andere medewerkers op. Door onze krachten te bundelen, combineren we de sterke kanten van beide ziekenhuizen en kunnen we ook in de toekomst goede zorg blijven bieden. 

Daarnaast functioneert de maatschap MKA-chirurgie, in samenspraak met het HMC, in een ZBC in Den Haag (Haaglanden Clinics**), alwaar de focus ligt op dentoalveolaire chirurgie en implantologie.

De werkzaamheden als vakgroepmedewerker zullen zowel in het HMC (locatie Bronovo) als in het ZBC Haaglanden Clinics plaatsvinden.

* HMC Westeinde in de Haagse binnenstad, HMC Antoniushove in Leidschendam en HMC Bronovo in het Benoordenhout in Den Haag. 

** Haaglanden Clinics is een zelfstandig behandelcentrum voor kaakchirurgie, gevestigd aan de Nieuwe Parklaan 11 in Den Haag. 

Als vakgroepmedewerker bij Stichting Haaglanden Medisch Centrum en Stichting Haaglanden Clinics werkt u met patienten, goederen, geld en/of vertrouwelijke gegevens. Daarom vindt aanstelling plaats onder voorbehoud van het overleggen van een gunstige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). 

% Full-time: 
1,0

Solliciteren

Schriftelijke sollicitatie met cv richten aan: 

Stichting Haaglanden MC, t.a.v. M.H. Frank, kaakchirurg, Postbus 432, 2501 CK  Den Haag

De procedure voor het aanstellen van een medisch specialist gebeurt met de grootste zorgvuldigheid. Daarom heeft de Benoemings Advies Commissie (BAC) van het HMC een rol bij de benoeming. We zien uw reactie graag tegemoet vóór 15 april 2019. Tussen 10 en 20 mei 2019 vinden de gesprekken plaats. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Inlichtingen bij: 
Neem voor inhoudelijke informatie over de functie contact op met Sandy Hundepool of Michael Frank, voorzitters van de OE MKA-chirurgie
Telefoonnummer: 
088 979 44 73 of 06 15 05 46 42
Website: 
www.haaglandenmc.nl; www.haaglandenclinics.nl
Reageren voor: 
maandag, 15 april, 2019

Sponsoren SSKMKA