Nederlandse Vereniging voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

Kaakchirurg (0,8/0,9 fte) of waarneming

Functie

Ziekenhuis: 
Máxima Medisch Centrum
Plaats: 
Veldhoven en Eindhoven
Vacature per: 
vrijdag, 1 februari, 2019
Aandachtsgebied: 
Allround MKA-chirurgie
Reden vacature: 
Opvolging wegens pensionering

Arbeidsvoorwaarden

Functieomschrijving: 

Wil je als allround kaakchirurg het vak in de volle breedte beoefenen? Binnen de vakgroep Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie is een vacature (datum van toetreding is bij voorkeur zo spoedig mogelijk, maar in overleg te bepalen) voor een kaakchirurg in verband met pensionering van een collega uit de vakgroep.

Je werkzaamheden als kaakchirurg:

* Je bent werkzaam als allround kaakchirurg, met uitzondering van de oncologie en de schisis.

* Speerpunten zijn de orthognatische chrirugie, implantologie, traumatologie, kaakgewrichtproblematiek en slaapgeneeskunde.

* Naast de medisch inhoudelijke werkzaamheden voer je ook andere werkzaamheden uit die het voeren van onze praktijk met zich meebrengt.

* Weekenddiensten in de regio worden verzorgd door een dienstgroep, samengesteld uit 12 kaakchirurgen van 5 regionale ziekenhuizen.

* Werkzaamheden bestaan uit 3,5 klinische werkzaamheden met daarnaast administratie, vergaderingen en diensten.

Deze functie past bij je als: 

* Je een bevlogen en enthousiaste kaakchirurg bent met belangstelling voor de kaakchirurgie in de volledige breedte van het werkveld.

* Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en laagdrempelig benaderbaar bent.

* Je ervan overtuigd bent dat de zorgverlening aan onze patienten een teamprestatie is; dit uit zich door het uitstekend en met een positieve uitstraling kunnen samenwerken binnen een team van professionals en polikliniekmedewerkers.

* Je op innovatieve wijze werkzaam wil zijn en een bijdrage wil leveren aan de verdere ontwikkeling van de maatschap en het ziekenhuis.

Uw toekomstige werkomgeving en collega's: 
MMC biedt een uitdagende werkomgeving die gericht is op continu verbeteren. Twaalf medisch specialistische en tal van andere opleidingen zorgen voor een stimulerend opleidingsklimaat. In onze manier van werken ligt het accent op aandacht voor de mens, wederzijds vertrouwen en innovatie.

MSB de Medici

MSB de Medici is een maatschap die per 1 januari 2015 is opgericht, waarin alle vrijgevestigd medisch specialisten die in het MMC werken, zijn verenigd. Op dit moment bestaat de maatschap uit 135 leden. MSB de Medici biedt kwalitatief hoogwaardige medische zorg op een betrokken en patientgerichte wijze. De maatschap heeft opleiding en onderzoek hoog in het vaandel staan en wil innovatief en ondernemend zijn. MSB de Medici werkt op een professionele manier samen met het ziekenhuis. 

Vakgroep Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA)

De vakgroep MKA-chirurgie bestaat momenteel nog uit drie kaakchirurgen. Een van hen zal spoedig uit de maatschap treden. 

Waarom kies je voor MSB de Medici binnen MMC?
* MMC is een STZ-ziekenhuis (met locaties in Veldhoven en Eindhoven) met meerdere topklinische functies. Onze ruim 3400 medewerkers, waaronder ruim 200 medisch specialisten, leveren iedere dag weer hoogwaardige en vernieuwende zorg.
* Ons doel is om Brabant gezonder te maken, we doen dan ook veel aan preventie.
* We werken steeds meer vanuit waarde gedreven zorg, waarbij samenwerking tussen verschillende afdelingen (maar ook verschillende zorgpartners) essentieel is.
* Als opleidingsziekenhuis bieden wij diverse (vervolg)opleidingen aan, daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedere medewerker zich blijft ontwikkelen. Wij stimuleren en faciliteren dit.
* Wij bieden het beste van twee werelden: ruimte voor ontwikkeling, innovatie en wetenschap binnen een vertrouwde, transparante en laagdrempelige omgeving. 
* Je treedt toe tot MSB de Medici, waar de vakgroep Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie deel van uitmaakt. Als MSB de Medici zijn we ingebed in het MMC. MSB de Medici biedt je een degelijke en concurrerende maatschapsovereenkomst.
* Je gaat werken in een slimme, innovatieve regio die op meerdere fronten veel te bieden heeft.

 

% Full-time: 
0,8 - 0,9 fte
Duur: 
onbepaalde tijd

Solliciteren

Schriftelijke sollicitatie met cv richten aan: 

Heb je interesse in deze functie bij MSB de Medici? Of heb je interesse in waarneming? Dan ontvangen we je sollicitatie graag zo spoedig mogelijk, te richten aan de heer R.H. Verheesen, voorzitter MSB de Medici, Postbus 7777, 5500 MB  Veldhoven.

Ook als je op afzienbare termijn de opleiding tot kaakchirurg zult afronden of deze recentelijk hebt afgerond, ben je van harte uitgenodigd op deze vacature te reageren.

Voor iedere collega die wij aan willen nemen, gaan we referenties na, vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op en controleren we (indien van toepassing) het beroepsregister.

Een e-assessment is onderdeel van de procedure.

Inlichtingen bij: 
Wil je meer informatie over deze vacature? Bel of maak een afspraak met de heer B.W.J. Mickers, kaakchirurg, e-mailadres B.Mickers@mmc.nl. Ook kun je een van de bestuursleden van MSB de Medici benaderen,
Telefoonnummer: 
B.W.J. Mickers: (040) 888 84 71; Bestuur MSB de Medici: (040) 888 91 28
Reageren voor: 
vrijdag, 1 februari, 2019

Sponsoren SSKMKA