Nederlandse Vereniging voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

Kaakchirurg (0,8 fte)

Functie

Ziekenhuis: 
Rivas BeatrixZiekenhuis (BZ) en Albert Schweitzer ziekenhuis (ASz)
Plaats: 
Gorinchem en Dordrecht
Vacature per: 
woensdag, 18 juli, 2018
Aandachtsgebied: 
Allround MKA-chirurgie
Reden vacature: 
Uitbreiding vakgroep MKA-chirurgie

Arbeidsvoorwaarden

Functieomschrijving: 

De vakgroepen MKA-chirurgie van het Rivas Beatrixziekenhuis en het Albert Schweitzer ziekenhuis werken samen. Bij beide vakgroepen is behoefte aan uitbreiding. Passend bij de wens de samenwerking te intensiveren en in de gezamenlijke regio optimale zorg te bieden, hebben de vakgroepen de uitbreidingsbehoefte gebundeld en zoeken zij samen naar een collega kaakchirurg voor 0,8 fte.

 De invulling, het werkterrein en contractuele zaken zoals een goodwill regeling worden in goed overleg met de gezamenlijke vakgroepen geregeld.

Het Beatrixziekenhuis maakt deel uit van Rivas Zorggroep en heeft locaties in Gorinchem en Leerdam. Met een groot aantal gedreven professionals staat het Beatrixziekenhuis garant voor uitstekende medisch specialistische zorg. Het Beatrixziekenhuis biedt hoogwaardige zorg met moderne medische voorzieningen en een breed aanbod van specialismen. Mensgerichte zorg volgens de JCI-normen en het Planetree concept staan voorop. Het Beatrixziekenhuis staat tweemaal op rij op de 1e plaats van de "AD-lijst Beste Ziekenhuizen". 

Het Albert Schweitzer ziekenhuis is een STZ geaccrediteerd topklinisch opleidingsziekenhuis dat zorg biedt met hoofd, hart en ziel. Onze patienten zijn in goede handen bij zo'n 250 medisch specialisten en een kleine 4.000 medewerkers. Zij werken op vier locaties in Dordrecht, Zwijndrecht en Sliedrecht en een buitenpolikliniek in Ridderkerk. We lopen voorop als het gaat om kwaliteit en veiligheid, zijn NIAZ-geaccrediteerd, vinden onszelf terug in de hoogste regionen van landelijke ranglijsten en zijn de trotse eigenaar van vele relevante keurmerken. Maar we verliezen nooit uit het oog dat het altijd beter kan. We hechten bovendien veel belang aan gastvrijheid en goed werkgeverschap. 

 

Onze vraag

Wij zijn op zoek naar een initiatiefrijke, enthousiaste allround kaakchirurg die het vak in de volle breedte uit wil oefenen. U heeft speciale interesse en vaardigheden in de aandachtsgebieden algemene MKA-chirurgie, slaapgeneeskunde, speekselklierpathologie en aangezichtschirrugie. U bent een teamspeler en beschikt over uitstekende communicatieve, contactuele en sociale vaardigheden. Daarnaast heeft u belangstelling voor beleids- en managementtaken en bent u bereid een actieve bijdrage te leveren aan de werkzaamheden ten behoeve van de MKA-vakgroepen. U heeft een duidelijke visie op de uitoefening en de toekomstige (innovatieve) ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Kandidaten die naar verwachten in de loop van 2019 de opleiding afronden, worden ook van harte uitgenodigd te solliciteren. 

Ons aanbod

Wij bieden u een werkplek in toekomstgerichte ziekenhuizen met ambities. U komt te werken in een afwisselende en uitdagende functie in een plezierige werkomgeving met korte lijnen en uitstekende samenwerking tussen de verschillende vakgroepen. We verzorgen de MKA-chirurgie voor een groot adherentiegebied in de regio Gorinchem, Leerdam en Dordrecht. De werkplekken zijn goed geoutilleerd, zowel op de poliklinieken als de operatiekamers.

% Full-time: 
0,8 fte

Solliciteren

Schriftelijke sollicitatie met cv richten aan: 

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen over deze vacature kunt u contact opnemen met:

de heer dr. Ph.A. Van Damme (kaakchirurg BZ), telefoon 0183-64 41 89

de heer K. Alons (kaakchirurg BZ), telefoon 0183-64 42 27

de heer N. Seckel (kaakchirurg ASz), telefoon 078-652 33 10

 

Wijze van solliciteren

Bent u geinteresseerd in deze functie, dan kunt u uw sollicitatie tot en met 1 september 2018 insturen via de website van het Albert Schweitzer ziekenhuis via: https://www.asz.nl/werk-opleiding/vacatures/974/

Een assessment maakt mogelijk onderdeel uit van de selectieprocedure. 

Reageren voor: 
zaterdag, 1 september, 2018
Samenstelling maatschap/vakgroep: 
De omvang van de vakgroep MKA-chirurgie Rivas Beatrixziekenhuis bedraagt 2,0 fte en is verdeeld over twee kaakchirurgen. Zij werken samen als vrijgevestigd tandheelkundig specialist in een Tandheelkundig Specialistisch bedrijf (TSB). De vakgroep MKA-chirurgie heeft een samenwerkingsovereenkomst met Rivas Zorggroep c.q. het Beatrixziekenhuis te Gorinchem en de Lingepolikliniek in Leerdam. De vakgroep participeert bij het opleiden van co-assistenten /semi-artsen van het UMC Utrecht en Hoofd-Hals Chirurgische Oncologie casus worden daarheen verwezen. De vakgroep MKA-chirurgie Albert Schweitzer ziekenhuis bestaat uit 1,0 fte MKA-chirurg en is ingevuld door een kaakchirurg, werkzaam op locatie Dordwijk van het ASz. De kaakchirurg heeft een samenwerkingsovereenkomst met het Albert Schweitzer ziekenhuis. Dienstenregeling: Voor de diensten wordt samengewerkt met de collegae kaakchirurgen van diverse ziekenhuizen in de regio.

Sponsoren SSKMKA