Nederlandse Vereniging voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

Kaakchirurg (0,77 fte) - Wil je als allround kaakchirurg het vak in de volle breedte beoefenen?

Functie

Ziekenhuis: 
Máxima MC
Plaats: 
Veldhoven
Vacature per: 
woensdag, 16 juni, 2021
Aandachtsgebied: 
Allround MKA-chirurgie
Reden vacature: 
Uitbreiding

Arbeidsvoorwaarden

Functieomschrijving: 

Jij zorgt voor

 • Jouw bijdrage als allround kaakchirurg, met uitzondering van de oncologie en de schisis. Onze speerpunten zijn de orthognatische chirurgie, implantologie, traumatologie, kaakgewricht problematiek en slaapgeneeskunde.
 • Naast de medisch inhoudelijke werkzaamheden voer je ook andere werkzaamheden uit die het voeren van onze praktijk met zich meebrengt zoals administratie en managementtaken.
 • Participatie in weekenddiensten. Deze diensten worden in de regio verzorgd door een dienstgroep, samengesteld uit 12 kaakchirurgen van 5 regionale ziekenhuizen.

De werkzaamheden bestaan uit 3 dagen klinische werkzaamheden met daarnaast administratie, vergaderingen en diensten.

Dit doe je samen met

2 collega kaakchirurgen. Naast de kaakchirurgen hebben we 11 collega’s aan ondersteunend personeel, van secretaresse tot verpleegkundige. Er heerst een positieve, open en toegankelijke sfeer.

Máxima MC biedt een uitdagende werkomgeving die gericht is op continu verbeteren. Twaalf medisch specialistische en tal van andere opleidingen zorgen voor een stimulerend opleidingsklimaat. In onze manier van werken ligt het accent op aandacht voor de mens, wederzijds vertrouwen en innovatie.

MSB de Medici

MSB de Medici is een maatschap die per 1 januari 2015 is opgericht, waarin alle vrijgevestigd medisch specialisten die in MMC werken, zijn verenigd. Op dit moment bestaat de maatschap uit 135 leden. MSB de Medici biedt kwalitatief hoogwaardige medische zorg op een betrokken en patiëntgerichte wijze. De maatschap heeft opleiding en onderzoek hoog in het vaandel staan en wil innovatief en ondernemend zijn. MSB de Medici werkt op een professionele manier samen met het ziekenhuis.

Vakgroep Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

De vakgroep Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie bestaat momenteel uit 2 kaakchirurgen.

Dit past bij je als

 • Je een bevlogen en enthousiaste kaakchirurg bent met belangstelling voor de kaakchirurgie in de volledige breedte van het werkveld.
 • Je over goede communicatieve vaardigheden beschikt en laagdrempelig benaderbaar bent;
 • Je ervan overtuigd bent dat de zorgverlening aan onze patiënten een teamprestatie is; dit uit zich door het uitstekend kunnen samenwerken met een positieve uitstraling binnen een team van professionals en polikliniekmedewerkers.
 • Je op innovatieve wijze werkzaam wil zijn en een bijdrage wil leveren aan de verdere ontwikkeling van de maatschap en het ziekenhuis.

Ook als je op afzienbare termijn de opleiding tot kaakchirurg zult afronden of deze recentelijk hebt afgerond, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!

Je kiest voor MSB de Medici binnen Máxima MC omdat

 • Bij ons de gezondheid van onze patiënten in goede handen is. Om ons werk optimaal te kunnen doen, zorgen we goed voor onszelf en voor elkaar.
 • Onze 3400 medewerkers, waaronder ruim 200 medisch specialisten, iedere dag werken aan de beste zorg. We innoveren en ontwikkelen. We bedenken nieuwe technieken en organiseren de zorg slim. Ons doel is om Brabant gezonder te maken, we doen dan ook veel ter preventie.
 • We als STZ-ziekenhuis meerdere topklinische functies hebben en veel opleidingsmogelijkheden bieden. Wij vinden het belangrijk dat iedere medewerker zich blijft ontwikkelen. Wij stimuleren en faciliteren dit.
 • We steeds meer vanuit waardegedreven zorg werken, waarbij samenwerking tussen verschillende afdelingen (maar ook verschillende zorgpartners) essentieel is.
 • Als kaakchirurg treed je toe tot de maatschap MSB de Medici, waar de vakgroep kaakchirurgie deel van uitmaakt.
 • Je gaat werken in een slimme, innovatieve regio die op meerdere fronten veel te bieden heeft.
% Full-time: 
0,77% fte

Solliciteren

Schriftelijke sollicitatie met cv richten aan: 

Nieuwsgierig geworden?

Heb je interesse in deze functie bij MSB de Medici? Dan ontvangen we je sollicitatie graag zo spoedig mogelijk, in ieder geval vóór 1 juli, via onderstaande link. Je kunt je sollicitatie richten aan de heer R.H. Verheesen, voorzitter MSB de Medici.

https://www.mmc.nl/werkenbijmmc/vacatures/45303/kaakchirurg-077fte/

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel of maak een afspraak met Bas Mickers, kaakchirurg, te bereiken via telefoonnummer (040) 888 870 of via e-mailadres B.Mickers@mmc.nl. Ook kun je een van de bestuursleden van MSB de Medici benaderen, via telefoonnummer (040) 888 9128.

De sollicitatiegesprekken zijn in principe gepland in week 28 of 29. Mocht je in verband met vakantie dan niet in de gelegenheid zijn laat het ons weten in je sollicitatiebrief en we houden er rekening mee met het plannen van het gesprek.

Voor iedere collega die wij aan willen nemen, gaan we referenties na, vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op en controleren we (indien van toepassing) het beroepsregister.

Inlichtingen bij: 
B. Mickers, kaakchirurg (040-888 870; b.mickers@mmc.nl) of bestuursleden MSB de Medici (040 888 9128)
Reageren voor: 
donderdag, 1 juli, 2021

Sponsoren SSKMKA