Nederlandse Vereniging voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

Kaakchirurg

Functie

Ziekenhuis: 
St. Anna Ziekenhuis
Plaats: 
Geldrop
Vacature per: 
vrijdag, 1 november, 2019
Aandachtsgebied: 
Allround MKA-chirurgie

Arbeidsvoorwaarden

Functieomschrijving: 

Wil je werken in een dynamische omgeving waar werkgeluk, trots op Anna en écht iets kunnen betekenen voorop staan!

Wat ga je doen?
Je neemt actief deel aan alle patiëntenzorg gerelateerde werkzaamheden waaronder (poli) klinische zorg en diensten. Je werkt samen met twee collegae kaakchirurgen. De MKA-chirurgie wordt in haar volle omvang uitgeoefend met uitzondering van de oncologie en de schisischirurgie. Speciale aandachtsgebieden zijn de speekselklierchirurgie, (pre)implantologische chirurgie, OSAS en orthognatische chirurgie

Binnen de vakgroep bieden wij je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het nemen van initiatieven om de kwaliteit van onze zorg op het allerhoogste niveau aan te bieden. De vakgroep vormt een plezierige, dynamische werkomgeving met korte lijnen en een informele sfeer. Passend bij het streven van het ziekenhuis staat de vakgroep voor uitstekende basiszorg, waarbij professionaliteit, veiligheid en individuele aandacht centraal staan in het patiëntencontact.

Wat breng je mee?
Je bent een enthousiaste all-round MKA-chirurg. Je beschikt over goede contactuele, communicatieve en sociale vaardigheden. Daarnaast ben je een teamspeler die plezier heeft in werken in teamverband. Je hebt belangstelling voor beleids- en managementtaken in het kader van managementparticipatie en bent bereid een actieve bijdrage te leveren aan de werkzaamheden ten behoeve van het MSBA. We zijn op zoek naar een persoon met een duidelijke visie over de uitoefening en de toekomst van het vakgebied. Je bent als medisch specialist geregistreerd in het BIG- en Specialistenregister.

Je kunt rekenen op
Wij bieden je een uitdagende baan voor meerdere dagdelen per week binnen een energieke en gedreven vakgroep. De standplaats is Geldrop.

Je wordt lid van de Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf St. Anna Zorggroep U.A. (MSBA) conform de daarvoor geldende statuten en ledenovereenkomst.

Wie zijn wij?
Je gaat werken in het St. Anna Ziekenhuis, een regionaal ziekenhuis met vrijwel alle disciplines, ruim 90 specialisten en een capaciteit van 320 bedden. Wij bieden persoonlijke, kwalitatief hoogwaardige zorg en service, waarbij de patiënt altijd één-op- één contact heeft met de specialist.

Het profiel van het St. Anna Ziekenhuis is dat van een volwaardig basisziekenhuis in combinatie met de speerpunten chronische ziekten, electieve zorg, sport en bewegen en ouderenzorg. Gestreefd wordt daarbij naar een excellente samenwerking met huisartsen in 1e en 1,5e lijn. De ambitie hierbij is dat het St. Anna Ziekenhuis zich verder ontwikkelt tot netwerkorganisatie.

Werken bij het St. Anna Ziekenhuis betekent dat u als collega wordt gewaardeerd voor uw persoonlijke inbreng. Je krijgt ruimte om te ontwikkelen en wordt betrokken bij belangrijke beslissingen om de zorg- en dienstverlening te optimaliseren. We staan voor betekenisvolle werkcontacten en geloven dat het persoonlijk werkgeluk bijdraagt aan een tevreden patiënt en cliënt.

De Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf St. Anna Zorggroep U.A. (MSBA) is in 2015 opgericht en bestaat uit 75 vrijgevestigde medisch specialisten en in totaal 25 chefs de clinique, physician assistents en arts-assistenten. De Coöperatie onderneemt namens en met alle aangesloten vrijgevestigd specialisten (leden) en levert de medisch specialistische diensten aan het St. Anna Ziekenhuis en aan regionale tweedelijns klinieken. Er wordt geïnvesteerd in de inzet van capaciteit medisch specialisten gekoppeld aan vernieuwing van behandelconcepten en zorgpaden (VBHC), kwaliteit en veiligheid, opleiding en HR-beleid evenals in medische apparatuur.

% Full-time: 
Aantal uren per week: in overleg
Deeltijd bespreekbaar: 
Ja
Duur: 
Onbepaalde tijd
Contractvorm: 
Toetredend lid MSBA

Solliciteren

Schriftelijke sollicitatie met cv richten aan: 

Interesse?
Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met de heer. R. Barkhuysen, kaakchirurg, via e-mail r.barkhuysen@st-anna.nl of met de heer E. Wolvius, kaakchirurg eb.wolvius@st-anna.nl of beiden per telefoonnummer op 040 - 286 4868 (poli kaakchirurgie).

Wil je meteen solliciteren? Dan nodigen we je van harte uit te reageren.

Je CV en motivatiebrief mag je richten aan:

Sint Anna Ziekenhuis, t.a.v. de heer R. Barkhuysen, kaakchirurg, Postbus 90, 5660 AB  Geldrop.

 

Voor de borging van de kwaliteit van onze dienstverlening vragen wij nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Meer informatie hierover ontvangt u tijdens het sollicitatieproces.
 

Telefoonnummer: 
040 - 286 48 68 (poli kaakchirurgie)
Reageren voor: 
vrijdag, 1 november, 2019
Samenstelling maatschap/vakgroep: 
Ben je benieuwd wie je collega medisch specialisten zijn? Richard Barkhuysen (https://www.st-anna.nl/specialisten-en-professionals/richard-barkhuysen/) en Eppo Wolvius (https://www.st-anna.nl/specialisten-en-professionals/eppo-wolvius/)

Sponsoren SSKMKA