Nederlandse Vereniging voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

Dam Medical

Dam Medical B.V.

Dam Medical B.V. is gestart in mei 2005. In Boijl, een klein dorpje in het zuidoosten van Friesland, is het kantoor gevestigd. Vanuit de filosofie met enkel door specialisten ontwikkelde chirurgische producten en technieken is ons leveringsprogramma nu uitgegroeid tot een zeer compleet en volwassen assortiment. Inmiddels leveren wij aan 95% van alle Nederlandse ziekenhuizen, aan diverse privé klinieken en andere medische instellingen.

Dam Medical is hoofdzakelijk gespecialiseerd in producten/technieken voor Mondziekten, kaak- en Aangezichtschirurgie, Orthodontisten en Implantologen van implantaten voor distractie osteogenese, osteosynthese materiaal, orthodontische botverankering tot ultrasone piëzo apparatuur. Wij betrekken onze artikelen rechtstreeks van de fabrikanten uit diverse landen. Maar ook algemeen chirurgisch instrumentarium voor alle disciplines, zowel voor operatiekamer als polikliniek, behoren tot het assortiment. Maar uiteindelijk willen wij ons richten op de orthognathische indicaties.

Een andere specialisatie is het verzorgen van totaalprojecten met betrekking tot het inrichten van behandelkamers kaakchirurgie. Na inventarisatie volgt grondig overleg met gebruikers, zodat er een zeer gerichte aanbieding gemaakt kan worden. Onze werkwijze is te definiëren als: efficiënt, persoonlijk, kundig en informeel. Wij streven naar uitsluitend tevreden klanten.

Dam Medical is exclusieve leverancier van: Medartis/Modus – NSK/VarioSurg – Jeil/Distractie – Bollard Botankers/De Clerck – Salubris Koelslangen. Verder leverancier van: Dewimed – Risa – BTI – SafeScrapers/Micross – Ustomed – MaxBite – e.a..

 

Bezoekadres: De Daoken 36, 8392 MD  Boijl

Mobiel telefoonnr: 0031(6)51 05 47 00

Tel.: 0031(0)561 42 07 70

www.dammedical.nl

 

Sponsoren SSKMKA