Nederlandse Vereniging voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

Coöperatie Medisch Specialisten Gelre zoekt een kaakchirurg (0,6 fte)

Functie

Ziekenhuis: 
Gelre Ziekenhuizen
Plaats: 
Apeldoorn
Vacature per: 
woensdag, 21 juli, 2021
Aandachtsgebied: 
Allround MKA-chirurgie
Reden vacature: 
Uitbreiding vakgroep MKA-chirurgie

Arbeidsvoorwaarden

Functieomschrijving: 

Op 1 januari 2015 is de Coöperatie Medisch Specialisten Gelre U.A. opgericht, een samenwerkingsverband van specialisten werkzaam binnen Gelre ziekenhuizen Apeldoorn en Zutphen en Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk. CMS Gelre U.A. stelt zich ten doel optimale medische zorg te verlenen aan alle patiënten van Gelre ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Daarnaast wil CMS Gelre een rol nemen in het ontwikkelen van nieuwe zorgproducten en het innoveren van bestaande producten.

CMS Gelre kent 162 leden, specialisten van de vakgroepen anesthesiologie, cardiologie, chirurgie, dermatologie, gynaecologie, interne geneeskunde, intensive care geneeskunde, kaakchirurgie, KNO, longgeneeskunde, MDL, neurologie, nucleaire geneeskunde, oogheelkunde, orthopedie, plastische chirurgie, radiologie en urologie.

Vakgroep MKA-chirurgie
De vakgroep MKA-chirurgie in Gelre ziekenhuizen, locatie Apeldoorn, is onderdeel van het MSB binnen Gelre ziekenhuizen en bestaat uit 3 kaakchirurgen. De kaakchirurgen hebben tevens een eigen kliniek voor MKA-chirurgie, MKA Collectief. Sinds 1 januari 2021 is MKA Collectief uitgebreid met een locatie in Apeldoorn. Er heerst een open en gezellige sfeer.

Wij streven naar hoge kwaliteit van patiëntenzorg in een patiëntvriendelijke omgeving. Speerpunten zijn dento-alveolaire chirurgie, (pre-)implantologische chirurgie, orthognathische chirurgie en slaapgeneeskunde.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een collega die het vak in zijn volledige omvang wil uitoefenen, behoudens schisis en oncologie, ondernemend van geest is en kwaliteit van leven kan waarderen. U bent een vriendelijke, gedreven, flexibele en ondernemende collega.

Ons aanbod
U treedt in dienst van de CMS Gelre U.A. Salariëring geschiedt aanvankelijk volgens de AMS (inschaling naar werkervaring en opleiding). De intentie is om, bij gebleken geschiktheid, als lid toe te treden tot de Coöperatie Medisch Specialisten Gelre U.A. Daarnaast kunt u participeren in de ZBC MKA Collectief. U komt te werken in een ambitieuze werkomgeving en een prachtige woonomgeving.

% Full-time: 
0,6 fte

Solliciteren

Schriftelijke sollicitatie met cv richten aan: 

Kaakchirurgen en AIOS die binnenkort hun opleiding afronden, zijn van harte welkom om te reageren.

Een schriftelijke sollicitatie met CV kan vóór 1 november 2021 gestuurd worden naar: p.kraaij@gelre.nl

Inlichtingen bij: 
P.W. Kraaij, kaakchirurg
Telefoonnummer: 
055 - 581 13 74
Reageren voor: 
maandag, 1 november, 2021

Sponsoren SSKMKA