Nederlandse Vereniging voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

AIOS MKA (46 uur)

Functie

Ziekenhuis: 
Amsterdam UMC locatie VUmc
Plaats: 
Amsterdam
Vacature per: 
vrijdag, 21 september, 2018
Aandachtsgebied: 
MKA-chirurgie

Arbeidsvoorwaarden

Functieomschrijving: 

Wil jij jouw kennis van tandheelkunde en geneeskunde samenbrengen en de eerste stap zetten richting een carriére als MKA-chirurg? Solliciteer dan nu op onze AIOS plek!

Werkomgeving

De afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA) van locatie VUmc is een toonaangevende afdeling met een internationale uitstraling. Het vak wordt op onze afdeling in de volle breedte uitgeoefend, met als speerpunten hoofd-halsoncologie, traumatologie en de toepassing van 3D-technologie. De opleiding tot MKA-chirurg telt op dit moment 7 AIOS. In de specialistenopleiding wordt samengewerkt met de afdeling MKA van de Noordwest Ziekenhuisgroep. 

Werkzaamheden

MKA-chirurgie is het specialisme dat zich richt op het herkennen, voorkomen en behandelen van aandoeningen op het gebied van de mond, de kaak en het aangezicht. De opleiding tot MKA-chirurg duurt vier jaar. Je neemt deel aan topklinische zorg en je participeert in verschillende multidisciplinaire werkgroepen. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je deelneemt aan (lopend) wetenschappelijk onderzoek. 

Jouw profiel

Naast een basisartsdiploma is een tandartsdiploma vereist. Wij zoeken kandidaten met aantoonbare affiniteit met het vakgebied en belangstelling voor wetenschappelijk onderzoek wordt gewaardeerd. Als AIOS MKA functioneer je goed in teamverband, je werkt zeer nauwgezet en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je kan goed je grenzen aangeven en bent niet bang om zelf beslissingen te nemen. Om het maximale uit jouw opleiding te halen, is het tot slot van belang dat je goed kunt omgaan met feedback.

Onze arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal AA 3334 tot 4601 euro bruto bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring).

Naast een uitstekend basissalaris bieden we onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden: kijk op onze website.

Een (uitgebreide) screening is onderdeel van de selectieprocedure. Het aanvragen van een VOC (Verklaring Omtrent Gedrag) is hier onderdeel van.

Solliciteren

Vacaturenummer: 
D2.2018.00148AD
Schriftelijke sollicitatie met cv richten aan: 

Interesse?

Voor inhoudelijke informatie kun je terecht bij prof.dr. E.A.J.M. Schulten, opleider, of prof.dr. T. Forouzanfar, afdelingshoofd via telefoonnummer: 020 444 10 23.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Anne Drost, corporate recruter, via telefoonnummer:

020 444 56 35.

Reageren voor: 
zondag, 7 oktober, 2018

Sponsoren SSKMKA