Nederlandse Vereniging voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

AIOS MKA

Functie

Ziekenhuis: 
Amsterdam UMC locatie VUmc
Plaats: 
Amsterdam
Vacature per: 
vrijdag, 1 mei, 2020
Aandachtsgebied: 
Opleidingsplaats MKA-chirurgie
Reden vacature: 
wegens onvoorziene omstandigheden: opleidingsplaats beschikbaar

Arbeidsvoorwaarden

Functieomschrijving: 

Wegens onvoorziene omstandigheden hebben wij een opleidingsplaats beschikbaar in 2020. Wil jij jouw kennis van tandheelkunde en geneeskunde samenbrengen in de rol van MKA-chirurg? Solliciteer dan nu!

Wat ga je doen

MKA-chirurgie is het specialisme dat zich richt op het herkennen, voorkomen en behandelen van aandoeningen op het gebied van de mond, de kaak en het aangezicht. De opleiding tot MKA-chirurg duurt vier jaar. Je neemt deel aan topklinische zorg en je participeert in verschillende multidisciplinaire werkgroepen. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je deelneemt aan (lopend) wetenschappelijk onderzoek.

Wat we van je verwachten

Voor deze opleidingsplaats is het een vereiste dat je beschikt over zowel een basisarts- als een tandartsdiploma, of dat je beide diploma's op zeer korte termijn (vóór medio 2020) hebt behaald.

Wij zoeken kandidaten met aantoonbare affiniteit met het vakgebied en belangstelling voor wetenschappelijk onderzoek wordt gewaardeerd. Als AIOS MKA functioneer je goed in teamverband, je werkt zeer nauwgezet en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je kan goed je grenzen aangeven en bent niet bang om zelf beslissingen te nemen. Om het maximale uit jouw opleiding te halen is het tot slot van belang dat je goed kunt omgaan met feedback.

Waar ga je werken

De afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA) van locatie VUmc is een toonaangevende afdeling met een internationale uitstraling. Het vak wordt op onze afdeling in de volle breedte uitgeoefend, met als speerpunten hoofd-hals oncologie, traumatologie en de toepassing van 3D-technologie. De opleiding tot MKA-chirurg telt op dit moment 7 AIOS. In de specialistenopleiding wordt samengewerkt met de afdeling MKA van de Noordwest Ziekenhuisgroep.

Wat we je bieden

Salarisschaal AA: 3543 tot 4890 euro bruto bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring).

- Naast een goed basissalaris bieden we onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. 

- Gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz.

- Je pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. VUmc draagt 2/3e deel van deze premie bij.

- Wij vergoeden 75% van je OV reiskosten en bieden daarnaast een fietsregeling. 

 

Voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden kijk op onze website: https://www.werkenbijvumc.nl/vacatures/aios-mka/

 

Een screening kan onderdeel zijn van de selectieprocedure. Het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is voor iedere nieuwe medewerker verplicht. De aanvraag voor een VOG wordt opgestart vanuit VUmc zodra de nieuwe medewerker is aangesteld. Kijk op onze website of een screeningsprocedure van jou van toepassing is. 

 

Ben je werkzaam in een zorggerelateerde functie, dan is een aanstellingskeuring onderdeel van jouw selectieprocedure.
 

Bijzonderheden

Het beoogde instroommoment voor deze opleidingsplaats is medio 2020.

 

% Full-time: 
46.0 uur

Solliciteren

Schriftelijke sollicitatie met cv richten aan: 

Laten we kennismaken

Voor inhoudelijke informatie kun je terecht bij prof. dr. E.A.J.M. Schulten, opleider, of  prof. dr. T. Forouzanfar, afdelingshoofd, via telefoonnummer: 020-4441023.
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Anne Drost, corporate recruiter, via telefoonnummer: 020-4445635.

Reageren voor: 
maandag, 6 januari, 2020

Sponsoren SSKMKA